![-i](./images/smilies/smiley24.gif)
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
ujostefan píše:Hi all.
Tak....od dnes som cerstvym majitelom CHEVROLET TRAX![]()
Prvý dojem je uspokojuci, vzhlad, mohutnost vo svojej triede mestskeho SUV je prekvapiva, teda nie je to malicky Swift, jasne , nie je to KIA Sportage, ale fakt je to uplne vyhovujuce a pohlad z pozicie sofera je uplne v pohode. Vybavu mam okrem kože (mam (textil/koza) a vyhrievaneho sedadla vsetko. Sice 1,6benzin, mne to staci. Ako pisal kolega, s odpichom problem nie je, v pohode, ale predsa to nie je Turbo, a fakt to zrychlenie nie je az tak žive ako som mozno ja osobne cakal. Ja uz vo svojich 44 rokov nepotrebujem pretekatMozno pred dvadsiatimi rokmi ano, ale teraz uz nie... Sumar sumarum, prvy dojem je fakt uspokojuci. Presiel som cca.200km, a v pohode. Sice BringGo som nevyskusal (este to nemam stiahnute, teda nechce mi vziat platbu Maestro Kartu, musim si dat spravit VISA), ale samotny MyLink je uplne spickovy, paci sa mi to, samozrejme kompatibilita so Samsungom NOTE II.
Celkove hodnotenie z desiatich je 8.
Neviete kde zozeniem system: hlasove ovladanie SIRI ? Neviem ci to spravne pisem, ale predajca mi nieco spominal ohladne toho.
NO, nejak tak
Super, díky. Přesně tak, lidi čučí a nemůžou to přiřadit. Teď o víkendu jsem byl u Ikei a nějaká rodinka se skoro dospělými dětmi šli kolem a čučeli na auto s otevřenými ústy. Pak jsme s přítelkyní vystoupili a čučeli ještě víc, že jsme dost mladí na takový vůz, což dokonce podotkliujostefan píše:surpan:
jj, tak to nadseni je docela vysoke, nechtel jsem prohanet... presne ako pises, je to vydareny model, a fakt dost velky, len som sa to bal napisat, aby nebol vysmech heheh
Zatial sa ludia moc obzeraju a hladia, ze co to je ??? !!!! Super pocit![]()
Casom urcite nafotim, napisem nejakou recenzi.
jj, dik,Dodo_BA píše:korekčná farba s malým štetcom zo Chevroletu, cca 10 Eurna drobné odreniny v pohode
Scorpion.11 píše:V každém chevrolet servisu koupíš
Dodo_BA píše:jj, dik,
to by bolo fajn, mas nejaky konkretny odkaz na konkretnu tužku ? Predpokladam, ze aj po aplikovani to bude vidno, ale ako prechodne riesenie hadam postaci...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |