Tak paráda, do zadní brzdy se dostal bordel, začalo to na jednom zadním kole přibržďovat (a pískat během jízdy) a bohužel jsme v tomto stavu najeli něco přes 500 km. Výsledek - úplně usmažená destička a "barevný" kotouč, výměna na obou stranách + čištění všech brzd, cca 8000 Kč (autorizovaný servis v Brně).
Po 23000 km mi to radost teda neudělalo. Částečně jsme si to ale způsobili sami, mělo to jít do servisu asi hned co to poprvé písklo.
Závady
Moderátor: Blue Lanos
Re: Závady
Cruze SW 1.8 LTZ, najeto 70000 km
- Reklama
Zdravím tak se vrátím k tomu klepání na nápravě. Mám stejný problém na cruzovi 2.0, 120 Kw. V úterý jedu měnit vadný modul žhavení naštěstí na záruku tak jim hned řeknu ať mi zjistí co mi tam klepe. Nejdřív jsem myslel že to jsou stabilizátory. Vyměnil jsem je a je to furt stejné. Na kole vůle není tak snad čepy budou taky ok. Jestli to jsou tlumiče tak mě jebne protože pochybuju že mi to uznají na záruku. Hodně lidí tady s tím mělo problém zjistili jste co to teda je? Díky
Mne vymenili 2 dni pred koncom zaruky tlmice. A mali najazdene okolo 45 000 km
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
vyměnili ti tlumiče na záruku? Já mám najeto 70 tis. To mi neříkej že tlumiče na takovém autě vydrží tak málo? To ať jdou do pr....
Ano vymenili aj ulozenia aj tlmice ja som mal s klepanim problem uz od 10 000 km. A stale som na nich tlacil a furt ze to brzdice robia. Az nakoniec uznali ze tlmice vymenit tak vymenili uz 10 000 km a ticho zatial. Tie tlmice mali nejaku konstrukcnu vadu ci co preto sa tak rychlo vybiju.
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
Neviem, ci sa rychlo vybiju, lebo mne to robilo prakticky od prveho dna Podarilo sa mi to konecne vyriesit este len koncom minuleho roka, takze po cca 2,5r od zakupenia. Na kazdej garancnej som to hovoril a odpoved bola stale, ze sa s tym treba zmierit, lebo Cruze ma hlucny podvozok. Ale nakoniec sa mi to podarilo, ale v inom servise Takze treba skusat a hoc aj v troch roznych servisoch...
Cruze 1.8 LS+, MY2011
Bude svolavacka,na defektni,bocni Airbag.http://www.leftlanenews.com/gm-tells-de ... d-79330385
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006