Pomluva by byla za zády, tady jsem to napsal na plnou hubu s jistotou, že si to přečtePetr S. píše:Tak to je vidět,že neznáš Hanzyho. Skvělej kluk,co ma kratky zobak a je snim neskutečná p..el!!! Pokud někoho neznáš,tak ho nepomlouvej!!!surpan píše:Ale to Hanzymu nevysvětlíš, on si pořád mele jen to svoje, jiný názor vůbec nebere v potaz. Vůbec se scorpionovi nedivím, že se nechce už o ničem s ním bavit, ono už na předchozích diskuzích bylo vidět, kdo má vždycky "svou" pravdu, taky bych se už s Hanzym o ničem nebavil, když by na mě takto útočil On se pořád jen diví a je uražený. Myslím si, že plno lidí ocení, že bude i Olšovec, protože rozhodně nemám sebemenší důvod poznat člověka, který tu pořád jen vypyskuje a trávit s ním víkendsmire666 píše:Áno, Hanzy, čítal som aj reakcie na tvoj návrh na spoločný zraz na druhom fóre z 8.1.2014... myslím, že si nemáme čo vyčítať
A hlavně, zatím mě nepřesvědčil, že bych si měl o něm myslet něco jiného, než si myslím. názor jsem si udělal sám, pokud uvidím, že jsem se unáhlil, klidně uznám chybu, ale zatím tomu tak není.
Přesvědčovat mě o opaku a nutit cizí názor za vlastní tomu taky nepřidá. Ale klidně to tu můžem otvírat do nekonečna, třeba příští rok budou 4 hlavní srazy, když se lidi nedohodnou...