No co co co, jsme vesela rodina, kam se hrabou HomolkoviMareman píše:Akri nám tu úplně kazí naši distingovanou a odměřenou společnost Já furt říkám, že je úchyl
jak to mate s klickem od kufru? stejnej jako u dveri?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
No já onehdá čistil koberec pod volantem od hammerritu tolulenem......a jak bylo horko, tak jsem z toho ke konci byl taky nějakej takovej happy ...........palikx píše:No ono to je možna jak už tady kdysi petr napsal on pořad čuchá ty ředidla a tak na tom něco asi je
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
a me za to jeste platejMareman píše:No já onehdá čistil koberec pod volantem od hammerritu tolulenem......a jak bylo horko, tak jsem z toho ke konci byl taky nějakej takovej happy ...........palikx píše:No ono to je možna jak už tady kdysi petr napsal on pořad čuchá ty ředidla a tak na tom něco asi je
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
Tak to maš super.Je pravda že tata je na tom taky podobně a učím se a manželka je hodně tvrdej ořech ale občas se to už taky daří.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to si kurMareman píše:Horší je, že jestli je pravda to, že minuta smíchu prodlužuje život o hodinu, tak se Akriho asi nikdy nezbavíme ...palikx píše:Tak to maš super.Je pravda že tata je na tom taky podobně a učím se a manželka je hodně tvrdej ořech ale občas se to už taky daří.
AKRI - (byl) Muž z Ria !