Vestavěná GPS navigace místo rádia Cruze 2013
Moderátor: Blue Lanos
Re: Vestavěná GPS navigace místo rádia Cruze 2013
Já bych osobně šel do Android
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
- Reklama
A já bych se na to bejt tebou raději vys..., protože se aspoň budeš věnovat řízení a spolujezdcům. A taky ti kvůli tomu žádná smažka nezdemoluje dveře a půlku palubky, až to bude s vidinou snadno získanejch peněz na dávku rvát z auta...
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
A nebo navigaci to telefonu a dětem dozadu přenosné dvd.357 píše:A já bych se na to bejt tebou raději vys..., protože se aspoň budeš věnovat řízení a spolujezdcům. A taky ti kvůli tomu žádná smažka nezdemoluje dveře a půlku palubky, až to bude s vidinou snadno získanejch peněz na dávku rvát z auta...
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
Navigaci mám Garmin a děti mají přenosné dvd a tablet. Takže to vypadá, že to ani nepotřebuji . Ale chtěl bych ten velkej displej a když to na Alibabě je celkem za ali-babku, tak jsem myslel, že bych to koupil.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Navigaci mám ve foťáku, úhlopříčka 5" mi stačí, další velkej displej nepotřebuju, protože za jízdy stejně na video anebo na telku nečumím. A manželka a děti mají smůlu, žádný pí....ny jim do auta pořizovat nebudu, maj čumět z vokna, chrápat anebo konverzovat. V minulým autě jsem neměl ani autorádio...
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG