1,6 motor sice není žádnej závoďák, ale sílu má, jsem spokojenej. Zatím bych řekl, že docela žere, spotřeba je po 1000 km zatím 8,4litrů (kombinovaná spotřeba podle výrobce byla myslím 6,7 litrů), ale snad ještě klesne. MyLink je vcelku vymakaný systém, lígí se mi spojení s telefonem, nebo tedy spíš přímo s aplikací navigace v telefonu přes bluetooth. Zároveň mi přes bluetooth přehrává hudbu.357 píše:O Cruzovi s motorem 1.6 tu lidí píšou, že je to je uchlastanej lenoch. Mně ten 1.8 v Orlovi taky nepřijde moc pružnej... A co spotřeba, o kolik se liší oproti údajům výrobce? Když jsem v Traxu v šourůmu seděl, tak sem koukal na ten tacháč, sice jsem spíš staronilec a líbí se mi spíš klasický budíky, ale je to hezky čitelný a přehledný. Co bych ale fakt nemusel, to je ten slavnej MyLink...
Digitální rychloměr u Traxe hodně lidí pomlouvá, mě se líbí ta přehlednost, víš přesně, kolik jedeš.
Celkově Trax i Orlando mi přijdou spíš jako rodinné vozy než závoďáky, pružnost bych hledal spíš u Cruze, ale tím jsem zatím ani nejel.