přepis

DaewooForum pro Nubiry 1 a 2 generace

Moderátoři: Blue Lanos, koniQ

Odpovědět
eL
Kontaktovat uživatele:

přepis

Příspěvek od eL »

ahoj, netušíte někdo jak je to teď s přepisem auta? ja to svoje koupil sice už před 3 měsíci, ale ještě jsem se nedostal k výměně malýho techničáku. Velkej je přepsanej na mě, značky jsou původní.

Byl jsem na úřadě a prej musím zajít nechat přepsat technickou na mě, donýst značky a zaplatit 800,- :((

A teď asi nejdůležitější dotaz - je nutný mít napsanej malej techničák na sebe?
Daewoo Nubira 2.0 CDX, 98 rok, 98kW, Hatchback
Reklama

Tomáš

Příspěvek od Tomáš »

Když tě napsali do velkýho techničáku, do kolonky " převedeno na ", tak měli malý starý odebrat a máš asi 7 prac dní na přihlášení - mezitím projdeš evidenční kontrolu , pak tě napíšou do kolonky " přihlášeno na " a vystaví ti malý TP, za značky tuším 200,- Kč , ale to přihlášení se teď nějak měnilo , nevím , 400,-Kč ???
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
eL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eL »

No malý TP mi nechali a přepis do velkýho TP zajistil bazar. Rekli mi, ze kupní smlouvu muzu pouzivat 2 mesice misto velkyho TP, dokud mi neprijde presanej na me.
Habron

Příspěvek od Habron »

Teď jsem volal na dopravní odbor a tam mi řekli, že na tu smlouvu můžeš jezdit do té doby, dokud si to nepřihlásíš, ale maximálně 30 dní, nebo se vystavuješ pokutě, ale že ji zatím ještě nikomu nedali, i když s tím jezdil třeba půl roku.
K přihlášení potřebuješ platnou evidenční prohlídku, nejdéle 10 dní starou (stojí od 100 do 200 podle STK), malý techničák, velký techničák, doklad o uzavření pojistky, vyplněnou žádost a 600 Kč na správní poplatek. A taky doklad totožnosti (OP).
Habron

Příspěvek od Habron »

Jo a bazar ti asi neprovedl přepis, jinak by ti sebrali malý TP, ale jen odhlášení a v tom je rozdíl.
eL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eL »

Habron píše:Jo a bazar ti asi neprovedl přepis, jinak by ti sebrali malý TP, ale jen odhlášení a v tom je rozdíl.
VELKÝ díky za informace!!
glady

Příspěvek od glady »

eL píše:
Habron píše:Jo a bazar ti asi neprovedl přepis, jinak by ti sebrali malý TP, ale jen odhlášení a v tom je rozdíl.
VELKÝ díky za informace!!
Z m ých zkušeností ví že musím zajet se zaevidovat na technickou kontrolu a poto, na úřad s SPZ a nechat soi to tam přepsat. cca 350 Kč.
Odpovědět

Zpět na „NUBIRA“