predna napravnica
Moderátor: Blue Lanos
predna napravnica
pani pred stk som vymenil komplet prednu napravu ale stale to ma akusi volu dnes sa na stk odhalilo ze su vybite silenbloky v napravnici menil to uz niekto?? respektivne da sa to objednat ako samostatny diel? dakujem maky
- Reklama
Re: predna napravnica
ja som chcel menit silentbloky na zadnej tehlici, ale ked som si zohnal silentbloky v Nemecku (aj to horko tazko) a ked som si to prepocital, tak nebol velky cenovy rozdiel, takze nakoniec som kupil nove tehlice....a ty co konkretne zhanas??
teraz: Daewoo Evanda 2.0 16V CDX, 1/2005 LPG BRC
ex: Daewoo Lanos 1.5, 8/2000 LPG Lovato
konkretne tie silenbloky do tej prednej napravnice
napravicou myslis otoc resp. tehlicu?? lebo celkom neviem co je ta napravica..
teraz: Daewoo Evanda 2.0 16V CDX, 1/2005 LPG BRC
Asi nieco ako "Napravno-vychovny ustav"....
CAMARO Bumblebee 6.2 V8 AT, MALIBU 2.4 AT, Lacetti LX "datel", Mitsuishi Outlander PHEV, New Nissan Leaf
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
ex. ESPERO, NEXIA, LEGANZA, LANOS, EVANDA, LACETTI SX, EPICA 2.5 L6 AT, CAPTIVA 3.2 V6 AT LPG
Skus osloviť Carmax, p. Hudec by ti mohol poradiť. https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=42&t=18789
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
dakujem volal som samotne sa kupit nedaju iba s celou napravnicou maju skladom seriozne jednaniekesko píše:Skus osloviť Carmax, p. Hudec by ti mohol poradiť. https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=42&t=18789
mzprx píše:Asi nieco ako "Napravno-vychovny ustav"....
tzv sane to na com je motor do coho sa prikrucaju predne ramenafonzie666 píše:napravicou myslis otoc resp. tehlicu?? lebo celkom neviem co je ta napravica..