Co vse ma vliv na spotrebu?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
Tak ke spotřebě vám řeknu tohle já sem byl schopen se dostat na dovolený na spotřebu 5,2 litru jinak já jezdím běžně kolem 8 litrů ale v drtivé většině po městě a jezdil sem jak už sem psal jinde s fábií s palubákem a celková spotřeba byla pod 6 ale jedu si takhle do práce a mám průměr 6 litrů a dojedu na rušnou křižovatku kde jsou tři semafory za sebou a jedu ji tak na 5 krát tak po projetí posledním semaforem byl průměr 6,5 litru a trvalo mi další tři kilometry než sem se dostal zpět na oněch 6
-
- Kontaktovat uživatele:
No nevim jak myslíš že drhne ale chce to sendat očistit veškerou rez kolem brzdne plochy a nastavit samostav tak aby při otačení bubnem jen lehonce škrtal.Nebo ho vem do soustružny a nech ho stočit.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Dnes jsem byl na srazu v Mimoni a pred jizdou tankoval u benzinky, kde jsem jeste nikdy beno nebral. no ujel jsem asi 250km a nadrz uz mi ukazuje na posledni dilek. je mozny, ze bych na jinej benal ujel treba jen 400km, zatimco na jiny ujedu rekneme 550km? styl jizdy stejny - skoro
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Aky bol zraz? K tej spotrebe. Zavisi od vela okolnosti. Tlak vzduchu,teplota vozovky atd. Ale rozdiel 150 km je dost vela. Takze tankuj len na znackovych benzinkach!milosh píše:Dnes jsem byl na srazu v Mimoni a pred jizdou tankoval u benzinky, kde jsem jeste nikdy beno nebral. no ujel jsem asi 250km a nadrz uz mi ukazuje na posledni dilek. je mozny, ze bych na jinej benal ujel treba jen 400km, zatimco na jiny ujedu rekneme 550km? styl jizdy stejny - skoro
Sraz byl cool, povypravim za tyden v Milovicich, ktery jiste taky budou super
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
kdoví jaký vykuk jim tam šteluje počítadlo na stojanumilosh píše:Dnes jsem byl na srazu v Mimoni a pred jizdou tankoval u benzinky, kde jsem jeste nikdy beno nebral. no ujel jsem asi 250km a nadrz uz mi ukazuje na posledni dilek. je mozny, ze bych na jinej benal ujel treba jen 400km, zatimco na jiny ujedu rekneme 550km? styl jizdy stejny - skoro
Oldo, no i to je mozny
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele: