servis LPG
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
servis LPG
Viem, že sa tu o tom už hodne popísalo, ale chcel by som urobiť kompletný servis LPG.
Poradte, čo všetko si mám dať urobiť???
Viete aj ceny?(najlepšie slovenské)
Naposledy upravil(a) nio dne ned kvě 01, 2005 20:02, celkem upraveno 1 x.
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Revízia LPG
No ja muzu popsat co delaji mne, jedine oc jde, je to, aby byli hadice v poradku a nikde nic neunikalo, to je cela revize, kontroluji to takovym merackem na unik plynu, tim to obkrouzi a kdyz to nevykazuje zadny unik, je to v poradku, chodim na to kazdy rok.nio píše:Viem, že sa tu o tom už hodne popísalo, ale chcel by som urobiť kompletnú revíziu LPG.
Pak jsem byl na servisu, ale to uz neni revize, menili mi filtr a na diagnostice seridili tlaky vtrikovani a to bylo vsechno.
Revize stoji v Cesku 120kc, je to hotovy za par minut.
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
takže oprava: chcel by som urobiť kompletný servis LPB vrátane prečistenia nádrže.
Neviete koľko by to mohlo stáť???
PS: Nefunguje mi tlakomer na nádrži. Čo s tým može byť? Dá sa to opraviť? Poprípade koľko stojí nový? Mám BRC.
ďakujem
PS: Nefunguje mi tlakomer na nádrži. Čo s tým može byť? Dá sa to opraviť? Poprípade koľko stojí nový? Mám BRC.
ďakujem
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana
Skoda Fabia Combi
Skoda Fabia Combi
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To ja ani nevim, ze se nadrz dava cistit ten budik na nadrzi je tlakomer? ja ho videl jen kdyz tam leze prave v servisu pri revizi mechaniknio píše:takže oprava: chcel by som urobiť kompletný servis LPB vrátane prečistenia nádrže.
ďakujem
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No ja na to nekoukal, ukazuje mi to mnozstvi plynu na rucicce palivomeru, kdyz prenu na LPG, tak mi to samo ukaze LPG stav a po prepnuti na BA to ukazuje zase stav BA, tak proto se ptam, je prece kravina chodit se divat do kufru, navic ja to mam zadeklovany, pac to mam misto rezervynio píše:Anonymous píše:no niesom si uplne istý či je to tlakomer, ale predpokladám, že objem plynu by sa mal merať tlakomerom...
som sa nejako zabudol prihásiť...
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
jak do který, mně skoro 40L což je žalostně máááálo.
Já kdysi taky chtěl měření na palubce ale vzhledem k tomu jak to kolísá tak mi ty 4 LEDky pod vypínačem stačej. Mam změřeno že 400 km neni ještě krizovejch tak se řídim dojezdem a jsem v pohodě. Ted už bych ten litr za měření LPG na palubovce nevyhazoval.
Já kdysi taky chtěl měření na palubce ale vzhledem k tomu jak to kolísá tak mi ty 4 LEDky pod vypínačem stačej. Mam změřeno že 400 km neni ještě krizovejch tak se řídim dojezdem a jsem v pohodě. Ted už bych ten litr za měření LPG na palubovce nevyhazoval.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
KOLTEC foreverAkri píše:No ja na to nekoukal, ukazuje mi to mnozstvi plynu na rucicce palivomeru, kdyz prenu na LPG, tak mi to samo ukaze LPG stav a po prepnuti na BA to ukazuje zase stav BA, tak proto se ptam, je prece kravina chodit se divat do kufru, navic ja to mam zadeklovany, pac to mam misto rezervynio píše:Anonymous píše:no niesom si uplne istý či je to tlakomer, ale predpokladám, že objem plynu by sa mal merať tlakomerom...
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
jak kdy, ale maximum 40 litru, ale spis min o 2 litry vetsinou, ono zalezi na tom jestli je leto, ci zima...nio píše:Akri: tak to ti závidím, že nemusíš chodiť do kufra zisťovať stav LPG... žial, ja sa tam musím chodiť pozerať...
Koľko LPG sa zmestí do nádrže v rezerve???
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
KoltecOlda píše:KOLTEC foreverAkri píše:No ja na to nekoukal, ukazuje mi to mnozstvi plynu na rucicce palivomeru, kdyz prenu na LPG, tak mi to samo ukaze LPG stav a po prepnuti na BA to ukazuje zase stav BA, tak proto se ptam, je prece kravina chodit se divat do kufru, navic ja to mam zadeklovany, pac to mam misto rezervynio píše:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Ja co sem mel nadrz v Lanosu, tak tam se veslo max asi 36l, ted co mam v Nubire tak asi 46l. Oboji plus minus 2l podle toho, jakej ma tlak cerpapacka, jaka je teplota, ...nio píše:Akri: tak to ti závidím, že nemusíš chodiť do kufra zisťovať stav LPG... žial, ja sa tam musím chodiť pozerať...
Koľko LPG sa zmestí do nádrže v rezerve???
Meric mam jako Krtek prez 5 diod u prepinace (4 zeleny + 1 cervena - "rezerva"), ale k cerpacce jezdim podle denniho pocitadla kilometru, vetsinou po 400 km, abych mel nejakou rezervu.