Zatím nepotvrzená leč smutná zpráva

Na co vše si dát pozor při koupi nového, rady při koupi ze zahraničí a další

Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666

Odpovědět
Slam

Re: Zatím nepotvrzená leč smutná zpráva

Příspěvek od Slam »

Predoš píše:
Slam píše:
Predoš píše:No snad se tak nerozhodnou, pak by byly opravy po letech velmi náročné :(
Proč myslíš? I moje Leganza má už 11 let a není problém sehnat cokoliv, i když dnešní "Daewrolet" se k původním Daewoo už moc nehlásí a předepsaná min. lhůta výroby ND je 10 let od konce výroby.
no co jsem se zde dočetl, tak již teď se často velmi dlouho čeká na díly, kamarád má Cruze a po lehkém zboření bylo dost náročné vše sehnat a nakonec to posháněl někde v Německu. Pokud se nyní čeká na díly třeba i měsíc, tak jak by to bylo pak, oni být díly mohou, ale k čemu mi to bude za dva měsíce, když potřebuji jezdit co nejdříve. Vlastně to bylo jediné, co mě od Orlanda odrazovalo, ale krása vozu vyhrála (a účelnost)
Jak říkám, nemůžu mluvit za ostatní modely, ale na dávno nevyráběnou (a oproti Cruze celkem raritní dnes) Leganzu jsem zatím sehnal běžné díly bez problémů a čekání (včetně karosářských jako blatníky, nárazníky, dveře...). Opravdu raritní součástky se opravdu objednávají v Koreji a to pak trvá 1-3 měsíce, to je fakt. Ale to byly díly, bez kterých bych se obešel... Při nejhorším to jistí vrakáč. ;)
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
Reklama

Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

wsskAT píše:njn, co se da delat

nejlepsi odpoved byla a co cena auta, pujde dolu? nee asik ne :)

To myslelli ž cena nových aut dolu nepůjde, přece nebudou ještě zlevňovat. Ale až si ho koupíš a Chevy to tu zabalí tak dolu půjde drasticky :shock:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
TIBI77

Příspěvek od TIBI77 »

Niekde som to cital o tom Cadillac!
Mozno ako Daewoo preslo na Chevrolet teraz prejde na Cadillac :?: :?: :?:
:PP:
2.0 VCDI LT+ 2013
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

No...

http://www.auto.cz/ssangyong-oslovuje-p ... letu-78333

To mi přijde takový logičtější. Svuj k svému. Cadillac je fakt někde úúúúplně mimo.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Boeing737

Příspěvek od Boeing737 »

O súčiastky sa netreba báť-okrem toho,že tam pasuje skoro všetko ako na Opel,tak Číňania nás budú zásobovať všetkým už naveky.Od hračiek až po diely na autá.
Dnes zoženiete všetko aj na starý ROVER,alebo SAAB aj na VOLGU,tak s Chevy nevidím problém.
Skôr bude problém s predajom napr.po ukončení leasingu,ak ste chceli auto vrátiť do predajne a kúpiť nové.
Myslím len cenový...oproti bežnej výkupnej cene ešte nejaký ten mínus. Na trhu s tým problém nebude. Ak je auto v dobrom stave a niekto má záujem,tak ho kúpi. Kto je fanúšik VW,tak toho Chevy nikdy zaujímať nebude a nekúpi si ho ani do záhrady.

Ja nosím auto do servisu v KN. Či budú servisovať,alebo nie,to sa uvidí. V každom prípade tam majú dobrú cenu,ktorú by som zaplatil aj u nejakého garážového majstra,tak zostávam zatiaľ u nich. Keď tam začnú predávať aj LIAZ a ten servisák tam zostane,tak tam budem ďalej chodiť,lebo auto mi pozná a leje doň olej od začiatku.

...uvidíte,že všetci budeme mať Cadillac :lol:
Chevy dostal konečne krajšiu fasádu a teraz zase tie krabice...komu sa páči Cadillac? Myslím len design...
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
Boeing737

Příspěvek od Boeing737 »

Krtek píše:No...

http://www.auto.cz/ssangyong-oslovuje-p ... letu-78333

To mi přijde takový logičtější. Svuj k svému. Cadillac je fakt někde úúúúplně mimo.
Inak pekné auto....
Osobne mi je jedno,či je auto z Číny,alebo Afganistanu...
Musí sa mi páčiť,musím sa v ňom dobre cítiť,musí mať výbavu a dobrú cenu. Samozrejme 5 hviezdičiek :o)
TIBI77

Příspěvek od TIBI77 »

Zeby :?: :?: :?:
Aveo.jpg
Aveo.jpg (5.67 KiB) Zobrazeno 3260 x
Cruze.jpg
Cruze.jpg (6.32 KiB) Zobrazeno 3260 x
Captiva.jpg
Captiva.jpg (8.64 KiB) Zobrazeno 3260 x
KTO NAJDE ROZDIEL!!!
2.0 VCDI LT+ 2013
Boeing737

Příspěvek od Boeing737 »

...už od 66.000.-USD resp. 48.000.-EUR a tá US spotreba :lol:
Za to už mám Čínske Volvo XC60 so spotrebou 6l -i
Predoš

Příspěvek od Predoš »

Boeing737 píše:O súčiastky sa netreba báť-okrem toho,že tam pasuje skoro všetko ako na Opel,tak Číňania nás budú zásobovať všetkým už naveky.Od hračiek až po diely na autá.
Dnes zoženiete všetko aj na starý ROVER,alebo SAAB aj na VOLGU,tak s Chevy nevidím problém.
Skôr bude problém s predajom napr.po ukončení leasingu,ak ste chceli auto vrátiť do predajne a kúpiť nové.
Myslím len cenový...oproti bežnej výkupnej cene ešte nejaký ten mínus. Na trhu s tým problém nebude. Ak je auto v dobrom stave a niekto má záujem,tak ho kúpi. Kto je fanúšik VW,tak toho Chevy nikdy zaujímať nebude a nekúpi si ho ani do záhrady.

Ja nosím auto do servisu v KN. Či budú servisovať,alebo nie,to sa uvidí. V každom prípade tam majú dobrú cenu,ktorú by som zaplatil aj u nejakého garážového majstra,tak zostávam zatiaľ u nich. Keď tam začnú predávať aj LIAZ a ten servisák tam zostane,tak tam budem ďalej chodiť,lebo auto mi pozná a leje doň olej od začiatku.

...uvidíte,že všetci budeme mať Cadillac :lol:
Chevy dostal konečne krajšiu fasádu a teraz zase tie krabice...komu sa páči Cadillac? Myslím len design...
no právě že ty díly skoro nepasujou žádný, tedy pokud mluvím o Orlu nebo Cruzu, kamarád co měl bořenýho Cruze a byl naprášky právě ze shánění dílů říkal, že ani tlumiče z žádného Opla na Cruz nejdou. Ona je to tak trošku jen fáma, že jsou to Opel a Chevrolet ze stejného, bohužel, ale snad se do toho vloží druhovýroba :PP:
nyní: Honda CBR 600F 2012 - Akrapovič a CHEVROLET ORLANDO LTZ 2.0 VCDi 120kW/163k MT6 Start/Stop - bílá
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
Boeing737

Příspěvek od Boeing737 »

To neviem...mám Aveo a tam pasujú ND s Corsa.
Kamarát predával prednú nápravu AVEO T300 a kúpil to jeden,čo má Corsu a je to ok.

Dnes som volal do servisu a povedali,že servisujú aj 10 roč.Daewoo,tak nebude problém ani s Chevy.
Trochu som sa informoval a predajne,ktoré predávajú aj Opel,tak sa zhodli v tom,že Chevy má kvalitnejšie spracovanie aj kvôli tomu,že sa vyrába na jednom mieste a Opel nie.
Spoločne /nezávisle od seba/ potvrdili aj to,že nemeckým akcionárom sa nepáči lepší predaj Chevy a preto sa chcú zbaviť konkurencie.
Predoš

Příspěvek od Predoš »

Boeing737 píše:To neviem...mám Aveo a tam pasujú ND s Corsa.
Kamarát predával prednú nápravu AVEO T300 a kúpil to jeden,čo má Corsu a je to ok.

Dnes som volal do servisu a povedali,že servisujú aj 10 roč.Daewoo,tak nebude problém ani s Chevy.
Trochu som sa informoval a predajne,ktoré predávajú aj Opel,tak sa zhodli v tom,že Chevy má kvalitnejšie spracovanie aj kvôli tomu,že sa vyrába na jednom mieste a Opel nie.
Spoločne /nezávisle od seba/ potvrdili aj to,že nemeckým akcionárom sa nepáči lepší predaj Chevy a preto sa chcú zbaviť konkurencie.
jojo, co jsem tak pátral, tak Chevy musí pryč kvůli neprodejnosti Oplu a ńé že by se Chevy neprodávalo, ať si Opla strčej do ř..i je to škoda, ale třeba to nějak ještě dopadne :PP:
nyní: Honda CBR 600F 2012 - Akrapovič a CHEVROLET ORLANDO LTZ 2.0 VCDi 120kW/163k MT6 Start/Stop - bílá
dříve: Škoda 1000 Mb, Škoda 100, Škoda 105 M, Oltcit, Renault Twingo, Peugeot 307 Hdi, Suzuki Bandit 600N, Honda VTR 1000F
TIBI77

Příspěvek od TIBI77 »

Ja si tiez myslim ze zo servisom nemal by byt problem!Akurat budem zvedavy na nahradne suciastky!Uz teraz nie su najlacnejsie a co potom!A druha vec:cena aut po ukonceni predaja dost spadne!
Tiez si myslim ze radsej sa zbavit Opla!
2.0 VCDI LT+ 2013
Boeing737

Příspěvek od Boeing737 »

Chevrolet sa kazí????

:lol: :lol: :lol:
Boeing737

Příspěvek od Boeing737 »

Rýchlo do servisu a povymieňať všetko čo sa dá v rámci záruky :lol:
Rudolf Š.

Příspěvek od Rudolf Š. »

Boeing737 píše:
Rudolf Š. píše:no já teďka pokukoval na Lancer X -i -i lepší cena stejnej motor a lepší výbava -i -i
Len pomaly s tým Lancerom...spotreba nie je tá najlepšia reklama na to auto. Sedel si v tom už?
Za tie peniaze nájdeš XY značiek v ktorých sa budeš cítiť oveľa lepšie.Uži si najprv objednané Aveo ;)
no tak spotřeba nebude slavná ani u Avea :D počítám že pod 7 to nepůjde, ale to jsme si zvykly už u starého :D No seděl, ale už to nějakou dobu bude, je pravda že interiér nic moc, ale zase výbava a kvalita bude o něco lepší jediný co mě odradilo tak strašně malej kufr co jsem četl tak Aveo 502 litrů a Lancer jen 400 -P -P -P -P jo na Aveo už se těším, jenže to ještě potrvá :cry: :cry:
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin

Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)

Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Odpovědět

Zpět na „Kupujeme Orlando“