Kolik km zvládne Mates ?
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
OK, jen mi nepřišla rozumná ta poznámka od Krtka, ale to je OT, nechme to plavat..
Pro ty co mají rádi skútry - www.scootland.cz
predne rikam, ze v ramci parlamentnich stran jsem ateista, ale k teto poznamce snad jen tolik, ze jsem zvedav (jakoze bych byl rad aby to vyslo), jak to nakonec dopadne, imho totiz je todle opravdu silnej kec a proc to zatim neudelali nikde jinde. Takhle to bude dalsi ceskej pokus.shaman píše:krtek: S tim ODS a bída na nás jsi to snad nemohl myslet vážně...?? Já myslím že platit méně na daních znamená dostat více zaplaceno, ať už podnikáš, či pracuješ... Nebo jsi mezi nyní spokojenou skupinou státních úředníků, či na sociální podpoře??
Dostat vice zaplaceno? Ehm, dobre no, teoreticky pravda, ale teoreticky funguje spousta veci ...
nesouvisi s rovnou dani, byli tady a budou ...shaman píše:Nebo jsi mezi nyní spokojenou skupinou státních úředníků, či na sociální podpoře??
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
palix: potešíš, už se Matesa nebojim
shaman: jsem naprosto normálně pracující a hlavně už asi 5 let s vládou ČSSD spokojenej člověk. Předchozí poznámku jsem myslel NAPROSTO VÁŽNĚ, děsim se modrýho zvěrstva. Tim končim OT, kdyžtak ,ůžu nadhodit muj soukromej politickej názor do nezávislýho trejdu.
shaman: jsem naprosto normálně pracující a hlavně už asi 5 let s vládou ČSSD spokojenej člověk. Předchozí poznámku jsem myslel NAPROSTO VÁŽNĚ, děsim se modrýho zvěrstva. Tim končim OT, kdyžtak ,ůžu nadhodit muj soukromej politickej názor do nezávislýho trejdu.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Krtek:
nic proti tobě,ale s politikou musíš na jiné fórum.Nech modrý ptáky na pokoji,socani se moc také nevyznamenávají.Ve všech stranách je to stejné,kdo je u moci, tak hrabe.
nic proti tobě,ale s politikou musíš na jiné fórum.Nech modrý ptáky na pokoji,socani se moc také nevyznamenávají.Ve všech stranách je to stejné,kdo je u moci, tak hrabe.
Daewoo Matíz - Průměr.spotř. r.1999 - 2010 = 5,49/100 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Hyundai i10 Style průměrná spotř. 01/2012 - 31.12.2012 = 6,34/100 km- ujeto celkem 17 500 km
Jasně Matizka se bát nemusíš viděl sem dva co měli přes 300 000 a jeden podle tvrzení majitele přes 500 000 ale tam byl měněnej tacho takže já viděl "jen" 230 000 ale staršně záleží jak se k němu choval původní majitel dneska sme v inzerátu četli matiz rv. 00 SE najeto 35 000 za cenu 105 000 to si myslím že není špatný a je to skoro nový auto kterýho se nemusíš bát