Vlastním Daewoo Matiz 0.8 r.v. 2001, najeto 73 000, jezdím denně.
Vůz je osazen imobilizérem na pravo od volantu. Vše fungovalo tak že otočením klíčku do polohy II a následným pohybem čipu okolo imobilizéru se rozvítili kontrolky, pak stačí otočit na III a vůz startoval. Operace na pár sekund.
Před pár dny se to změnilo. Teď mohu s čipem jezdit 3 až 15 minut a při troše štěstí to naběhne a následně i startuje.
Přestávám mít ve voze důvěru a tak bych potřeboval situaci vyřešit.
Neměl někdo stejný problém? Jaké mám možnosti, případně na kolik mě to výjde?
Díky za odpovědi
Zřejmě odchází imobilizér
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zřejmě odchází imobilizér
vieš napísať akú značku a model imobilizéru máš?
ja som dnes vyradil imobilizér na včera kúpenom espere...
ja som dnes vyradil imobilizér na včera kúpenom espere...
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
-
Netuším bližší informace, jsem 3. majitel. Nemám z čeho to vyčíst, všechno je to pod palubkou.
Nejradši bych to něj prěklenul abych to už víckrát nemusel řešit, ale netušim jestli je to v mích možnostech ani co by za to chtěl servis.
Nejradši bych to něj prěklenul abych to už víckrát nemusel řešit, ale netušim jestli je to v mích možnostech ani co by za to chtěl servis.
Zdravím Vás
Žene som kupil matiza 2000r.v. naj.70000 km od starej pani a tiež mam problem z naštartovaním,hlavne ráno ked je vlhko.Ledka SECURITY blika aj pri štartovaní,snažím sa naštartovať ked nesvieti dam kluč do polohy 2 a potom chcem naštartovat a hned zas začne ledka blikať,takto to opakujem aj 5-6 krát a aj ked naskočí ledka preblikuje ale nie v pravidelnom cikluse ako má.Poradte mi prosím nedá sa imobilizer vyradit a len štartovať beu neho?
Ďakujem
Žene som kupil matiza 2000r.v. naj.70000 km od starej pani a tiež mam problem z naštartovaním,hlavne ráno ked je vlhko.Ledka SECURITY blika aj pri štartovaní,snažím sa naštartovať ked nesvieti dam kluč do polohy 2 a potom chcem naštartovat a hned zas začne ledka blikať,takto to opakujem aj 5-6 krát a aj ked naskočí ledka preblikuje ale nie v pravidelnom cikluse ako má.Poradte mi prosím nedá sa imobilizer vyradit a len štartovať beu neho?
Ďakujem