servis LPG

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

nio
Kontaktovat uživatele:

servis LPG

Příspěvek od nio »

Viem, že sa tu o tom už hodne popísalo, ale chcel by som urobiť kompletný servis LPG.
Poradte, čo všetko si mám dať urobiť???
Viete aj ceny?(najlepšie slovenské) :)
Naposledy upravil(a) nio dne ned kvě 01, 2005 20:02, celkem upraveno 1 x.
Casablanca biela - sedan Nexia DOHC s LPG predana :(

Skoda Fabia Combi
Reklama

Akri
Kontaktovat uživatele:

Re: Revízia LPG

Příspěvek od Akri »

nio píše:Viem, že sa tu o tom už hodne popísalo, ale chcel by som urobiť kompletnú revíziu LPG.
Poradte, čo všetko si mám dať urobiť???
Viete aj ceny?(najlepšie slovenské) :)
No ja muzu popsat co delaji mne, jedine oc jde, je to, aby byli hadice v poradku a nikde nic neunikalo, to je cela revize, kontroluji to takovym merackem na unik plynu, tim to obkrouzi a kdyz to nevykazuje zadny unik, je to v poradku, chodim na to kazdy rok.
Pak jsem byl na servisu, ale to uz neni revize, menili mi filtr a na diagnostice seridili tlaky vtrikovani a to bylo vsechno.
Revize stoji v Cesku 120kc, je to hotovy za par minut.
ObrázekAKRI - (byl) Muž z Ria !
:!: AVEOtici všech zemí, spojte se :)
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

takže oprava: chcel by som urobiť kompletný servis LPB vrátane prečistenia nádrže. :D
Neviete koľko by to mohlo stáť???

PS: Nefunguje mi tlakomer na nádrži. Čo s tým može byť? Dá sa to opraviť? Poprípade koľko stojí nový? Mám BRC.

ďakujem

Skoda Fabia Combi
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

nio píše:takže oprava: chcel by som urobiť kompletný servis LPB vrátane prečistenia nádrže. :D
Neviete koľko by to mohlo stáť???

PS: Nefunguje mi tlakomer na nádrži. Čo s tým može byť? Dá sa to opraviť? Poprípade koľko stojí nový? Mám BRC.

ďakujem
To ja ani nevim, ze se nadrz dava cistit :oops: ten budik na nadrzi je tlakomer? ja ho videl jen kdyz tam leze prave v servisu pri revizi mechanik :oops:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

no niesom si uplne istý či je to tlakomer, ale predpokladám, že objem plynu by sa mal merať tlakomerom... :oops:
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Anonymous píše:no niesom si uplne istý či je to tlakomer, ale predpokladám, že objem plynu by sa mal merať tlakomerom... :oops:

som sa nejako zabudol prihásiť... :)

Skoda Fabia Combi
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

nio píše:
Anonymous píše:no niesom si uplne istý či je to tlakomer, ale predpokladám, že objem plynu by sa mal merať tlakomerom... :oops:

No ja na to nekoukal, ukazuje mi to mnozstvi plynu na rucicce palivomeru, kdyz prenu na LPG, tak mi to samo ukaze LPG stav a po prepnuti na BA to ukazuje zase stav BA, tak proto se ptam, je prece kravina chodit se divat do kufru, navic ja to mam zadeklovany, pac to mam misto rezervy :roll:
nio
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od nio »

Akri: tak to ti závidím, že nemusíš chodiť do kufra zisťovať stav LPG... :shock: žial, ja sa tam musím chodiť pozerať... :cry:

Koľko LPG sa zmestí do nádrže v rezerve???

Skoda Fabia Combi
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jak do který, mně skoro 40L což je žalostně máááálo.
Já kdysi taky chtěl měření na palubce ale vzhledem k tomu jak to kolísá tak mi ty 4 LEDky pod vypínačem stačej. Mam změřeno že 400 km neni ještě krizovejch tak se řídim dojezdem a jsem v pohodě. Ted už bych ten litr za měření LPG na palubovce nevyhazoval.
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Olda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Olda »

Akri píše:
nio píše:

No ja na to nekoukal, ukazuje mi to mnozstvi plynu na rucicce palivomeru, kdyz prenu na LPG, tak mi to samo ukaze LPG stav a po prepnuti na BA to ukazuje zase stav BA, tak proto se ptam, je prece kravina chodit se divat do kufru, navic ja to mam zadeklovany, pac to mam misto rezervy :roll:
KOLTEC forever :lol: :lol:
Renault Laguna GT 98, modrozelená, 3.0 V6 24V, 140KW-ex automat-nyní manual, plná polní, žihadlo
Nexi 1.5 16V Red Sedan-se odstěhovala do prahy
Fiat Uno 1.5i-zvaný arcixindl-je v pánu
Renault Laguna combi 98-se odstěhovala se do zlína
Obrázek
Granko

Příspěvek od Granko »

no, skoro urcite je to plavakovy system. ja nemam nikde nic vyvedene, takze ked odjazdim tak 330 km, tak viem, ze je cas natankovat. akurat dnes som bol dat nastavit volnobeh a teraz ho drzi aj s pustenou klimou, parada...
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

nio píše:Akri: tak to ti závidím, že nemusíš chodiť do kufra zisťovať stav LPG... :shock: žial, ja sa tam musím chodiť pozerať... :cry:

jak kdy, ale maximum 40 litru, ale spis min o 2 litry vetsinou, ono zalezi na tom jestli je leto, ci zima...
Akri
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Akri »

Olda píše:
Akri píše:
nio píše:
KOLTEC forever :lol: :lol:
Koltec -i
PavelZ

Příspěvek od PavelZ »

nio píše:Akri: tak to ti závidím, že nemusíš chodiť do kufra zisťovať stav LPG... :shock: žial, ja sa tam musím chodiť pozerať... :cry:

Ja co sem mel nadrz v Lanosu, tak tam se veslo max asi 36l, ted co mam v Nubire tak asi 46l. Oboji plus minus 2l podle toho, jakej ma tlak cerpapacka, jaka je teplota, ...

Meric mam jako Krtek prez 5 diod u prepinace (4 zeleny + 1 cervena - "rezerva"), ale k cerpacce jezdim podle denniho pocitadla kilometru, vetsinou po 400 km, abych mel nejakou rezervu.
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jo u BRC je měřák množství na nádrži a prý nejde opravit už se to dělá jinak a na tohle se nedají sehnat díly :cry:
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“