elektrony 14" za supr cenu
Moderátor: Blue Lanos
elektrony 14" za supr cenu
http://www.e-pneu.cz/vyprodej_alu_hlede ... t=85&r=113
první disky v odkazu - když vidím tu cenu tak bych do nich šel hned, ale bohužel mám teď jiné věci na investování, třeba se budou někomu hodit
první disky v odkazu - když vidím tu cenu tak bych do nich šel hned, ale bohužel mám teď jiné věci na investování, třeba se budou někomu hodit
Už bez Matesa
- Reklama
Jsem si to nepamatoval přesně , no ! Mezi námi , ty píšeš , že jsi 114,5 neviděl . Ty jsi schopný poznat okem 0,2mm rozdíl , to si dobrej.....Robert píše:Mam pocit, ze 4x114,3 !!! 114,5 jsem teda jeste nikdy nevidel !
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Habron píše:Zřejmě zkušenej strojařTomáš píše: Ty jsi schopný poznat okem 0,2mm rozdíl , to si dobrej.....
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Re: elektrony 14" za supr cenu
nevypadaji spatne, kazdopadne me spis zarazi, ze nahore je napsano, ze to jsou kola na matize, coz je mozne maximalne prave u prvnich disku, nicmene 16" uz mi prijde jako extrem (uprimne zadek pak snad ani nemuze pruzit ) a 7,5*17 povazuju za uplne mimozni zalezitost, cili bych se nedivil, kdyby i ty 14" byly s jinou rozteci a tudiz na matize nepouzitelne (to by castecne mohlo vysvetlit i cenu ...)zabijec píše:http://www.e-pneu.cz/vyprodej_alu_hlede ... t=85&r=113
Re: elektrony 14" za supr cenu
Tak se podívej pořádně, ta rozteč je tam napsaná, a že jsou pro Matize nabízeny disky větší než se vejdou, je otázkou vyhledávače, který se zřejmě řídí pouze podle počtu šroubů a rozteče.jakub píše:nevypadaji spatne, kazdopadne me spis zarazi, ze nahore je napsano, ze to jsou kola na matize, coz je mozne maximalne prave u prvnich disku, nicmene 16" uz mi prijde jako extrem (uprimne zadek pak snad ani nemuze pruzit ) a 7,5*17 povazuju za uplne mimozni zalezitost, cili bych se nedivil, kdyby i ty 14" byly s jinou rozteci a tudiz na matize nepouzitelne (to by castecne mohlo vysvetlit i cenu ...)
Už bez Matesa