Kolesá,disky,pneu
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: Kolesá,disky,pneu
Tak to bude spíš delším vedením… Chce tu dojezdovku dát do kufru, protože má místo držáku nádrž!
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
- Reklama
potom ho asi nepoteším, dojazdovka asi pre orlíka schválená nie je. Opýtal by som sa u predajcu, či sa môže použiť
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Tak to že ňákej byrokrat na to nedal papír mně ani tak nes...., ale ta cena je skoro jak za dvě nový kompletní kola!! Zkoušel jsem objet i pár vrakáčů, ale protože teď do všeho cpou místo toho ty lepící sady, tak odpovídající dojezdovky asi nikde nemaj... Pokud někdo na nějakou narazíte, tak mi prosím dejte vědět, ale víc jak 1500 za ní nedám!
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
noooo... našiel som človeka ktory ma inzerat na dojazdovky autobazar.eu a povedal my že 160€ , skoro som skolaboval, ale ked nič ine nezoženiem čo už, bez rezervy to ja riskovať nebudem....
LT+ 12 Lpg, octavia tour1 07 Lpg, octavia sdi 02, felicia Lpg 99, renault 25 94, skoda 120 LS Lpg :))
caute, uz se pomalu blizi cas vymeny gum.
mate nejaky dobry nebo spatny zkusenosti typem/vyrobcem pneu?
dik
mate nejaky dobry nebo spatny zkusenosti typem/vyrobcem pneu?
dik
Dnes jsem si byla pro auto v servise, kde jsem reklamovala lak disku kol. Na všech jsem měla puchýře a odlupovala se z nich barva. To co mi technik přistavil, to nemělo chybu. Málem mě klepla pepka. Místo stříbrných disků jsem na autě měla disky šedivý. Prý je to standart, centrála chevrolet to tak prý chtěla a prý je vše v naprostém pořádku. Příště až pojedu třeba s blatníkem, tak se budu děsit toho, že místo bílého mi namontují červený. Hlavně že je to nějak opravené.
Až budu kupovat nové auto, tak chevrolet to nebude zcela určitě. Jejich zaměstnanci-to je banda blbců a lidí který ta práce nebaví.
Máte někdo nějakou dobrou radu???
Až budu kupovat nové auto, tak chevrolet to nebude zcela určitě. Jejich zaměstnanci-to je banda blbců a lidí který ta práce nebaví.
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Kia Sorento-to byl opravdu MAZLIK
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ
Renault Mégane 1,6
nezufaj, odnes to do lakovne a vyber si farbu, nastriekaju ti aku budes chciet
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 5D HB LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 7x15 ET 38, 195/50R15, športové sedadlá, športový volant, predný spoiler, nerezový výfuk AMA,
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 4D sedan LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 6x13 ET 13, 205/60R13, športové pružiny, športový volant,
Daewoo Lanos 1,5 SOHC 4D sedan LPG tmavozelená metalíza 42U, kolesá 6x13 ET 13, 205/60R13, športové pružiny, športový volant,
pekne ze vymenili disky ALE mozu sa hanbit, to je neuveritelne, šede disky a strieborne krytky )) vyzera to užasne, da sa stym žit to je fušerina ako prasa.... asi to dapadne u lakernika...
LT+ 12 Lpg, octavia tour1 07 Lpg, octavia sdi 02, felicia Lpg 99, renault 25 94, skoda 120 LS Lpg :))
Chtel bych se zeptat tech, co uz maji nalitano s Orlikem trochu vic - po kolika kilometrech jste museli kupovat nove pneu? (at uz zimni nebo letni).
Diky za info.
Diky za info.
Orlando 1.8 LTZ Smoke Grey s navi, LPG
KATASTROFA ! neviem ja by som asi s takymto vysledkom nebol spokojny a stazoval by som sa ... pokial ti na zaciatku tvrdili ze nastrek bude v povodnom prevedeni - strieborny - a toto je vysledok tak by som to reklamoval ... pokial to nevedia nastriekat povodnou farbou tak by som si to dal aspon na cierno -to by "snad" zvladli- zo servisom a pristupom je to bohuzial hrozne ... neostava nic ine len sa stazovat stazovat stazovat ...Hana píše:Dnes jsem si byla pro auto v servise, kde jsem reklamovala lak disku kol. Na všech jsem měla puchýře a odlupovala se z nich barva. To co mi technik přistavil, to nemělo chybu. Málem mě klepla pepka. Místo stříbrných disků jsem na autě měla disky šedivý. Prý je to standart, centrála chevrolet to tak prý chtěla a prý je vše v naprostém pořádku. Příště až pojedu třeba s blatníkem, tak se budu děsit toho, že místo bílého mi namontují červený. Hlavně že je to nějak opravené.
Tohle bych nepřevzal, reklamoval bych.
Musí dát do původního stavu, tak jak jsi si auto koupila.
Tenhle kec, že je vše v pořádku a Chevrolet stím souhlasí je nesmysl.
Jenom se tě chtěli zbavit, když už to posrali.
Reklamuj.
Musí dát do původního stavu, tak jak jsi si auto koupila.
Tenhle kec, že je vše v pořádku a Chevrolet stím souhlasí je nesmysl.
Jenom se tě chtěli zbavit, když už to posrali.
Reklamuj.
Carthell Prg
- george9304
Koupím levně disky plech.na orlíka.Připravuji se na zimu.
Chevrolet ORLANDO LTZ 2013
- ChevyEpica
Chyba byla že se to po opravě převzalo. Nic takového bych si od nich nepřevzal. Tzv. Líná huba - holé neštěstí
Chevrolet Epica 2.5 V6 + LPG Magic 3, r.v. 2006, automat, modrá metal., naj. 193 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
Dacia Sandero 1.4 +LPG Elpigas, r.v. 2010, modrá metal., naj. 77 000 km
Ve kterém to bylo servisu? Já jen abych věděl kam nejezdit, protože tohle je fakt moc. To by ti za chvíli mohli vyměnit benzínový motor za naftový (nebo naopak) a odůvodnit to stejně...Hana píše:...Místo stříbrných disků jsem na autě měla disky šedivý. Prý je to standart, centrála chevrolet to tak prý chtěla a prý je vše v naprostém pořádku...
Chevrolet Orlando 1.8 LTZ Béžová Daydream
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
předtím: Citroen Xantia Break 1.8i r.v.1995
Škoda Favorit 136L r.v.1993
Škoda 120 r.v. neznámý
Spotřeba CHEVROLET Orlando 1.8 104 kW / 141 HP
Tak dnes pozitivní zpráva. Centrála se mi omluvila a okamžitě mi objednali nová kola.
Disky jsem reklamovala okamžitě jak mi auto přistavili, ale to už semnou nikdo nechtěl komunikovat-byla sobota a servisní technik se semnou dál odmítal bavit, že když se mi to nelíbí ať jdu reklamovat kola, tam kde jsem si auto koupila No co je tohle za jednání-okamžitě bych ho vyhodila. ( FAIR AUTOTOP Všebořice)
Jinak bych všem doporučila, aby si své disky zkontrolovali, myslím si totiž, že je to vada už z výroby a určitě nejsem sama co jsem tuhle závadu řešila. Puchýře jsou na všech čtyřech kolech.
Disky jsem reklamovala okamžitě jak mi auto přistavili, ale to už semnou nikdo nechtěl komunikovat-byla sobota a servisní technik se semnou dál odmítal bavit, že když se mi to nelíbí ať jdu reklamovat kola, tam kde jsem si auto koupila No co je tohle za jednání-okamžitě bych ho vyhodila. ( FAIR AUTOTOP Všebořice)
Jinak bych všem doporučila, aby si své disky zkontrolovali, myslím si totiž, že je to vada už z výroby a určitě nejsem sama co jsem tuhle závadu řešila. Puchýře jsou na všech čtyřech kolech.
Favorit LPG
Renault Mégane 1,6
Renault Mégane 1,6