De-tuning moji nessi
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
De-tuning moji nessi
Tak a je o tady. Myslel jsem si ze to nikdy neprijde, ale zivot uz je takovy.
Koncim s tuningem svoji nexie
Snizeni bylo pekny, ale neprakticky. Ted jsem chtel zajet k rodicum do garaze a smula, nechal bych tam predni naraznik. A do garazi, kde parkujeme sluzebni auto v praci, ale obcas muzeme i zajet svym, mam taky problem se dostat.
Takze udelam ze sveho auta asi opet nexii se vzduchovym podvozkem, ale bude mit polohu jen HIGH
Uz jsem to sem nekdy psal, ale auto by asi melo slouzit majiteli a ne naopak, takze moje snizene pruziny jdou pryc a vy mate moznost si je ode me za krasnych 2500kc koupit.
Do Milovic asi jeste dorazim snizeny, ale behem kvetna uz to auto zase pujde nahoru.
A jak to tak vidim, ze s elektronama to asi bude vypadat podivne, kdyz tam bude takova mezera mezi kolem a blatnikem, tak asi taky pujdou z domu
Co se da delat, zbavit se ji nechci, ale aby byla pouzitelna, musi byt ve skoro stejnem stavu, kdyz jsem ji koupil
A hlavne je pro me prednejsi stale hudba nez snizeni atd... takze tady bude ta spravna cesta, aspon pro me
Koncim s tuningem svoji nexie
Snizeni bylo pekny, ale neprakticky. Ted jsem chtel zajet k rodicum do garaze a smula, nechal bych tam predni naraznik. A do garazi, kde parkujeme sluzebni auto v praci, ale obcas muzeme i zajet svym, mam taky problem se dostat.
Takze udelam ze sveho auta asi opet nexii se vzduchovym podvozkem, ale bude mit polohu jen HIGH
Uz jsem to sem nekdy psal, ale auto by asi melo slouzit majiteli a ne naopak, takze moje snizene pruziny jdou pryc a vy mate moznost si je ode me za krasnych 2500kc koupit.
Do Milovic asi jeste dorazim snizeny, ale behem kvetna uz to auto zase pujde nahoru.
A jak to tak vidim, ze s elektronama to asi bude vypadat podivne, kdyz tam bude takova mezera mezi kolem a blatnikem, tak asi taky pujdou z domu
Co se da delat, zbavit se ji nechci, ale aby byla pouzitelna, musi byt ve skoro stejnem stavu, kdyz jsem ji koupil
A hlavne je pro me prednejsi stale hudba nez snizeni atd... takze tady bude ta spravna cesta, aspon pro me
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Nojo, ted me nejvic nasr*lo to, ze jsme vezli novou TV (72cm Panasonic FLAT) a docela si auto sedlo jeste vic a obcas i skrtlo. A prestoze mam vytazeny zadni lemy, tak me to se*e, takze proto budu mit zase ofrouda
A navic jsem ani nemohl zajet do lesicka
A navic jsem ani nemohl zajet do lesicka
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
No oni sou vlastne uz z vyroby vytazeny i ty predni, takze ten zadek neni zase tak spatny. Sice je to docela dost, ale zase ne 10cm, sou to tak 1-2cm maximalne.
Houby jeste nerostou? To mi nikdo nerekl
Houby jeste nerostou? To mi nikdo nerekl
Takhle to ted bude vypadat, skoro jako emericky police car
Jo na ten navod sem cucel
Nojo, snizeni je pekny, ale neprakticky. A co si budeme rikat, nexia neni lestenka jen na srazy, je to auto pro chude co chteji mit trosku komfort pri presunu do prace misto toho, aby jeli busemHabron píše:Jo jo, vítej do klubu těch, co po snížení zase zvýšili
Taky jsem nemohl zajet do garáže a na co je garáž, když tam nedostanu auto, že?
A co mi nejvic dostalo, ze jsem chtel auto zvednou na hever a ani jsem ho nedostal pod predni napravu, to uz bylo i na me moc
Jojo, to jspu přesně moje slovamilosh píše:Nojo, snizeni je pekny, ale neprakticky. A co si budeme rikat, nexia neni lestenka jen na srazy, je to auto pro chude co chteji mit trosku komfort pri presunu do prace misto toho, aby jeli busemHabron píše:Jo jo, vítej do klubu těch, co po snížení zase zvýšili
Taky jsem nemohl zajet do garáže a na co je garáž, když tam nedostanu auto, že?
Tyhle problémy taky známmilosh píše:A co mi nejvic dostalo, ze jsem chtel auto zvednou na hever a ani jsem ho nedostal pod predni napravu, to uz bylo i na me moc
- Blue Lanos
No totoo este pred par dnami si si ich chcel nechat V tebe sa nevyzna asi nikto hmhm Ale za par dni ich zase nahodis ze to je ok. Ja som spominal, ze znizenie je a bola by pre mna blbost a asi aj pre par dalsich ako tak vidim... ale ucite sa postupne
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01