Trhanie pri jazde + svietia kontrolky ESP,TC
Moderátor: Blue Lanos
Trhanie pri jazde + svietia kontrolky ESP,TC
Zdravim v poslednej dobe sa vyskytol dany problem : hlavne pri 2 stupni ale aj na 3,4 pri zrychlovani trha s autom ako besne a navyse svietia kontrolky elektronicke ovladanie stability +system ovladania pohonu.Skusal som to aj pri vypnutom ESP , stale to robi zacinalo to jemne no teraz to pozorujem stale . Motor som vylucil ako palivo ci BA,LPG ma pravidelny chod. CRUZE 1,8 BA+LPG.Dakujem za rady.
CRUZE 1,8 LT,Pewter
- Reklama
Re: Trhanie pri jazde + svietia kontrolky ESP,TC
mne to robi tiez na Orlande no iba ked je v zime sneh a prudko akcelerujem a zacnu presmykovat kola ... pokial sa ti zda ze nieco nie je v poriadku tak chod do servisu, servisak s tebou spravi jazdu mu to ukazes a uvidite co a ako ... mozno ti odislo nejake cidlo ... alebo mozno sa ti to len zda ja osobne by som s bezpecnostnymi prvkami v aute nehazardoval ... mozno to nechas tak ved sa nic nedeje ale ide zima ja by som to dal skontrolovat.
minule som bol v servise a tam mali na stole auro s takymto problemom a ked som si jq prisiel pre auro tak uz to bolo opravene a mal tam napisane ze vymena abs cidla. Treba ist do servisu.
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Mne sa dialo toto isté. Vyriešila to výmena sviečokčoky píše:Zdravim v poslednej dobe sa vyskytol dany problem : hlavne pri 2 stupni ale aj na 3,4 pri zrychlovani trha s autom ako besne a navyse svietia kontrolky elektronicke ovladanie stability +system ovladania pohonu.Skusal som to aj pri vypnutom ESP , stale to robi zacinalo to jemne no teraz to pozorujem stale . Motor som vylucil ako palivo ci BA,LPG ma pravidelny chod. CRUZE 1,8 BA+LPG.Dakujem za rady.
Opel Insignia 2.0 CDTi Sport, 2010 (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Chevrolet Cruze 1.8 16V LT(Z), 2011, Pewter (EX)
Chevrolet Aveo 1.2 8V, 2008, Poly (EX)
Mě to udělalo asi 3 krát, od té doby už dlouho nic.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Mne sa dialo toto isté. Vyriešila to výmena sviečok [/quote]
A tiez ti svietili tie kontrolky?
Bol som na diagnostike u plynara - on zistil chybu zle el. zapalovanie 1.valca - neviem asi som to necitoval presne - ano sviecky mam objednane aj tak su zrele na vymenu aj uz som ich planoval teraz menit - no ine ohladom ABS a pod nedokazal vycitat.
Mam 42.000 km - idem menit aj olej som tesne po limite a otazocka aky olej pouzivate?
1. serviska 5W-40 LONG
2.serviska 5W-30 OMV Bixxol
no do tretice co mam dat?
A tiez ti svietili tie kontrolky?
Bol som na diagnostike u plynara - on zistil chybu zle el. zapalovanie 1.valca - neviem asi som to necitoval presne - ano sviecky mam objednane aj tak su zrele na vymenu aj uz som ich planoval teraz menit - no ine ohladom ABS a pod nedokazal vycitat.
Mam 42.000 km - idem menit aj olej som tesne po limite a otazocka aky olej pouzivate?
1. serviska 5W-40 LONG
2.serviska 5W-30 OMV Bixxol
no do tretice co mam dat?
CRUZE 1,8 LT,Pewter
idealne vyrobcom predpisany !
Jasne ze ano ale ved to boli autorizovane servisy a kazdy lial asi aky mal .Joztar píše:idealne vyrobcom predpisany !
CRUZE 1,8 LT,Pewter
Zdravim- moj problem vyrieseny ozaj to boli tie sviecky. Mam uz nove NGK ZFR6F-11 - 20€ 4 ks - vsetko slape ako ma.
CRUZE 1,8 LT,Pewter