Moje nove sviecky

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Oskar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Oskar »

Já svíčkám nerozumím,když jsem koupil auto, tak tam byly nějaký 4 bodový Bosh.Ty mi pak odešly tak jsem po cestě koupil nějaký šmela a z Nexie byla líná lemra alá Trabant. :? :(
Tak jaký jsou NEJ-sleduji fórum :D
Reklama

Radmont

Příspěvek od Radmont »

tieto 4 kontaktne maju udavanu zivotnost okolo 60 tis km, takze uz tam ostanu.... Este by som chcel vymenit kable k svieckam a rozdelovacu. Bohuzial som kupil pri vymene sviecok original daewoo (povodne sa uplne rozpadli) a az potom mi service man povedal, ze su slabo tienene a ze su na trhu kable s dvojitym tienenim.
Rorys

Svíčky

Příspěvek od Rorys »

richiprofi píše:presne ako blue povedal.....do lanosa brisk never....bull shit :o :o :o jedine NGK alebo denso iridium 8) 8)
-P

Mám 14 dní NGK a pudou ale vandrem -P ,první den už jsem startoval až napodruhé :shock: ,po týdnu za studena volnoběh na 3válce :twisted: nechám je tam do konce týdne :oops: za ty prachy je přece nevyhodím hned :x Brisk nejely ani ve skodovce :( mám najeto bezmála 100 000 :o ,měl jsem tam champion -i a rychle se k nim vrátím :PP:
Blue Lanos

Příspěvek od Blue Lanos »

To si asi jediny co sa stazuje :roll: Ja mam nakoniec v lanose od vcera BPR6ES a strtujem za sekundu po otoceni kluca. Len ci niekde inde nevznikol tvoj problem....
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Obrázek
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

tiez mam NGK BPR6ES a no problem :D
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

ale ked som ich kupoval v jednom malinkom obchodiku tak tam bol jeden pan co moc divno pozeral ked som si ich pytal a poznamenal ze ked si ich on kupil tak jednu mal vadnu. skus ich po jednej vymenit za niektoru z tych starych.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
palikx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od palikx »

Jo taky jsem ted daval pryč ngk co měly malo najeto a auto v niykých otačkach cukalo jak blazen.Ted jsou tam brisk a zda se že v pohodě.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

Jednoznacne 4-kontaktove BOSCHky. Mne ked kvapkala voda do stvrteho valca,zhasinalo sviecku a BOSCHka startovala!!! Ina 1-kontaktova sviecka by si ani nepipla,tato sa vzdy nejako silou mocou chytila. Ine nechcem ani pocut,teraz nemam problem s nimi.
milosh

Příspěvek od milosh »

Ja dnes opet koupil oblibene BRISKy. Uz jsem je v aute jednou mel, ale pak mi je vymenili v servisu a vyhodili, ze prej sou jety. No taky uz mely asi 20-25 000 najeto.

A cena? v Autokelly diky kamosovi co od nich bere + - 110kc bez dph za kus :shock:
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

Mam tam taky brisky,ale jen chvilku...V servisu mi řikali,že ti vícebodový odchází asi tak za 8000km..Ale nevim co je na tom pravdy...
milosh

Příspěvek od milosh »

S.v.o.b.i.k píše:Mam tam taky brisky,ale jen chvilku...V servisu mi řikali,že ti vícebodový odchází asi tak za 8000km..Ale nevim co je na tom pravdy...
To je blbost, ze by nevydrzely ani jeden servisni interval???
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
mrk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mrk »

ja ked som kupil auto boli tam zrovna viaciskrove BOSCHKY a vraj este nejakych 10.000km som ich tam mal nechat mi povedal predosly majitel, ale aj tak som ich vymenil (za NGK) a boli cele cierne ale ze by to zle jazdilo sa neda povedat, iba par dni po vymene sa mi zdalo ze plynulejsie akceleruje z nizsich otacok a po par desiatkach km som uz rozdiel nevidel. ale boli tam urcite vyse 20.000km a napriek zaneseniu fachcili ako nove NGK. takze vydrzia dost km podla mna.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Radoslav Hološka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Radoslav Hološka »

4-kontaktove BOSCHky vydrzia minimalne 30.000 km,viem z vlastnej skusenosti. Ja ale menim sviecky kazdych 20.000 km pre istotu aj ked rezervu maju mozno aj 40.000 km!
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Radoslav Hološka píše:4-kontaktove BOSCHky vydrzia minimalne 30.000 km,viem z vlastnej skusenosti. Ja ale menim sviecky kazdych 20.000 km pre istotu aj ked rezervu maju mozno aj 40.000 km!
Spolehlivě vydržej 30 000 km. Ale musí to bejt Bosch made in Germany, nikoli EU (ty vyráběj ťongové)
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
fireman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fireman »

tiez mam 4 kontakt boschky a OK
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“