Strzeny zavit u predniho kola :(
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Strzeny zavit u predniho kola :(
Tak jsem musel sundat elektrony kvuli geometrii a koukam, ze mam na pravym prednim kole strzeny jeden zavit
Nechaval jsem si ty elektrony nedavno nasadit v pneuservisu a je mozny, ze mi to tam zkurv*li.
Co ted? Je mozny to nejak opravit nebo ten dil musim vymenit?
Nechaval jsem si ty elektrony nedavno nasadit v pneuservisu a je mozny, ze mi to tam zkurv*li.
Co ted? Je mozny to nejak opravit nebo ten dil musim vymenit?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Dle mě to neopravíš. Max. nějak provizorně, ale to není nic moc. Asi to chce vyměnit. Kolo které drží místo na 4 šroubech na 3 moc nedrží, to nemluvím o vyvážení atd. Pak by se mohl aprilový žertík stát realitou.
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
Jasne da sa opravit.Nazov TIME-SERT www.wurth.sk
dik za odkaz, ale nejak tam nemuzu najit to co potrebujukaso píše:Jasne da sa opravit.Nazov TIME-SERT www.wurth.sk
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Miloši, budeš muset koupit celej náboj, asi to neopravíš, abys měl jistotu, že je to OK.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
A staci jen 1 nebo pro jistotu oba? Nevis kde to prodavaj a jaka je asi cena?Ivan píše:Miloši, budeš muset koupit celej náboj, asi to neopravíš, abys měl jistotu, že je to OK.
Miloshi toto su specialne kovove vlozky.Po nalisovani sa hermeticky uzavrie.Moze sa pouzit na.zelezne kovy,Lahke kovy,Farebne kovy,Plasty s vysokou pevnostou a tvrdostou.TIME-SERT sa hodi pre vysoke trvale namahanie a caste vyskrutkovanie.Schvalene automobilovym priemyslomkaso píše:Jasne da sa opravit.Nazov TIME-SERT www.wurth.sk
- seky
- Kontaktovat uživatele:
No mne v servise tiez znicili zavity na 2-srubach.Tak som kupil nove sruby a v inom servise,ked som menil gumy tak mi to tam chlapik vsetko precistil zavitnikom ( no bola to dobra babracka ) a dal tam nove sruby.Ak by som tam dal nove sruby bez toho vycistenia tak by to bolo to iste,ako keby som tam nechel tie stare.Teraz je to bezpecnejsie.
Zavitnik to vyresil
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
oprava poškozeného závitu
Nechci dělat reklamu,ale posílam odkaz na firmu , která se s tím zabývá
už hodně dlouho. Vyzkoušeno - svíčkový závity a oprava závitu v brzdovým bubnu. Výsledek super.
http://www.boellhoff.cz/index.html?id=k ... plus&nav=1
už hodně dlouho. Vyzkoušeno - svíčkový závity a oprava závitu v brzdovým bubnu. Výsledek super.
Re: oprava poškozeného závitu
dik, az se mi to zkur*i jeste 1x tak se na ne obratimfouss píše:Nechci dělat reklamu,ale posílam odkaz na firmu , která se s tím zabývá