jak to mate s klickem od kufru? stejnej jako u dveri?
Moderátor: Blue Lanos
jak to mate s klickem od kufru? stejnej jako u dveri?
sem ted nejak chtel zamknout kufr klicem a nejde mi tam strcit ani do pulky... je tam stejnej zamek jako na dverich, nebo tam mate jinej? prijde mi to, jak dyby tam bylo neco zalomenyho... aaaaaargh...
- Reklama
mam hatchback, taky me napadlo, ze to puvodni majitel zaslepil... do dveri mi klic jde samozrejme v pohode, ale do kufru ho strcim tak do pulky a dal to nejde.... hmmmm holt budu doufat, ze mi neodejde central dikHabron píše:Pokud jsi auto od někoho koupil, tak je dost možný, že je tam:
a) měněnej zámek,
b) zalepenej zámek, aby to někdo nevykradl.
No k tomu vím asi tolik že se nám stavá že zamek zarezne.Takže to chce vyndat a promazat a rozhýbat,jestli to ještě půjde.I když tam bude jiný zámek tak tam klíč strčíš.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
tak kdyby to bylo jenom zarezly, tak to by byla pohoda... i je to pravdepodobny, protoze to hodne dlouho stalo v primorskym podnebi... no mam zabavu na vikend, dikpalikx píše:No k tomu vím asi tolik že se nám stavá že zamek zarezne.Takže to chce vyndat a promazat a rozhýbat,jestli to ještě půjde.I když tam bude jiný zámek tak tam klíč strčíš.
Mě zase na pátých dveřích většinou nezamkne centrál..............to je holt ta Itáliesmidra píše:tak kdyby to bylo jenom zarezly, tak to by byla pohoda... i je to pravdepodobny, protoze to hodne dlouho stalo v primorskym podnebi... no mam zabavu na vikend, dikpalikx píše:No k tomu vím asi tolik že se nám stavá že zamek zarezne.Takže to chce vyndat a promazat a rozhýbat,jestli to ještě půjde.I když tam bude jiný zámek tak tam klíč strčíš.
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
no tak to mas recht, protoze to sem zjistil vcera, ze mi to nezamklo... coz je docela problem, kdyz to nezmknu ani klicem no tak sem to rozebral a prihnul tam tahlo od centralo, takze to zamyka... ale jak dlouho to vydrzi, to nevimMareman píše:Mě zase na pátých dveřích většinou nezamkne centrál..............to je holt ta Itálie
Mě když to nezamkne, tak stačí rukou otevřít kufr a zavřít......a je to zamčený........tak to zkusím promazatsmidra píše:no tak to mas recht, protoze to sem zjistil vcera, ze mi to nezamklo... coz je docela problem, kdyz to nezmknu ani klicem no tak sem to rozebral a prihnul tam tahlo od centralo, takze to zamyka... ale jak dlouho to vydrzi, to nevimMareman píše:Mě zase na pátých dveřích většinou nezamkne centrál..............to je holt ta Itálie
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
sedan ma otvaranie vnutri packou pri sedadle vodicaMareman píše:Ty otevíráš pátý dveře zevnitř? A jak?Akri píše:Musim potvrdit, ze klic je stejny, ale taky to, ze mi to jde blbe odmykat, radsi otviram zevnitr, ale WDcko nepomohlo, a toho tam padlo, taky to budu muset vyndat, ale jsem lenoch, radsi to otviram zevnitr
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6