Bobův Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Bobův Cruze
Zdravím všechny,
tak už asi dva měsíce jsem majitelem Cruze 1,6. Myslím, že ho tu hodně lidí už zná, protože brouzdáním po tomhle fóru jsem zjistil, že už tu patřil dvěma členům. Zatím jsem s ním velmi spokojený a snad to tak i zůstane
tak už asi dva měsíce jsem majitelem Cruze 1,6. Myslím, že ho tu hodně lidí už zná, protože brouzdáním po tomhle fóru jsem zjistil, že už tu patřil dvěma členům. Zatím jsem s ním velmi spokojený a snad to tak i zůstane
Chevrolet Cruze 1.6 LS+ modrošedá metalíza
- Reklama
Re: Bobův Cruze
No prave kukam, ze je mi nejaky povedomy... Zda sa ze tento Cruzik uspesne koluje, to super.
Vyzera dobre, este by som tam slahol nejake vacsie kolesa.
Vyzera dobre, este by som tam slahol nejake vacsie kolesa.
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
Až budou penízky, tak kola určitě vyměním, protože jak se říká, auto dělají hlavně kola
-
ahoj kámo jo pěkný a decentní zásah, takhle se mi to líbí- hodně štastných kilomotrů...
Chevrolet CRUZE LS 1.6 94kw 2010
Cruze sedan je nadherny auto ale ty tuzingovy diody vepredu bych okamzite sundal.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nesundal, páč tam zůstanou díry, jedině nový nárazník .. ono to není špatné, ale já bych tohle dal jedině do plastu pro mlhovky, nárazníku je škoda..ale za to nemůžeš, to předchozí majitel
Chevrolet new Aveo (sonic) Misty Lake
jj, přesně jak říkáš, za to nemůžu, taky bych to dal raději k mlhovkám, ale co už, měnit nárazník kvůli tomu nebudu a že by mi to nějak extra vadilo, že je to tam kde to je, to se taky říct nedá, vlastně se mi to docela líbí, protože to nemám tam, kde všichni ostatní
Tomu hovorím prístup
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
á Milosh vždy pochválímilosh píše:Cruze sedan je nadherny auto ale ty tuzingovy diody vepredu bych okamzite sundal.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
tie diody su v pohode jak pises nemas to aspon tam kde vsetci a tym padom si originalny inac na aute mas foliu ? ci plastidip?
Franto, pochvalim kdyz se mi to libi, nemam s tim problem, ale proste napr. kila chromu jak zde nekteri clenove maji, nalakovany interier a podobny zverstva proste chvalit nemuzu
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
jo toto je pěknej kousek Miloshi s tím chromem úúúplně souhlasím
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
jestli myslíš tu střechu, tak to je nějaká carbonová folie, už jsem to tak koupilJoztar píše:tie diody su v pohode jak pises nemas to aspon tam kde vsetci a tym padom si originalny inac na aute mas foliu ? ci plastidip?