Salajici teplo z bocniho panelu u ridice
Moderátor: Blue Lanos
Salajici teplo z bocniho panelu u ridice
Zdravim, z teto casti panelu oznaceneho cervenou barvou sala pomerne velka cast tepla. Pomerne hodne je rozehraty i ten plast a to pouze u strany ridice. Nevite, co tam je umisteno a mate ten stejny problem? Napadla mne nejaka ridici jednotka k navigaci, ale i kdyz byla navigace vypnuta, hralo to porad stejne.
Chevrolet Cruze 1.8LTZ (141k) sedan, 2012
+ navigace
+ navigace
- Reklama
- Hanzy
Re: Salajici teplo z bocniho panelu u ridice
Trubky od topení hřejou jedině víc zaizolovat...
Alhambra+Sharan 4x4 klepotřepčmoud Taxi Valach
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
VW Transporter T4 2.5 TDI klepačotřepočmoud
Captiva 3.2 V6 LPG
Opel Combo CNG
Evanda 2.0 CDX LPG - už ji prohání brácha
CRUZE 1.6 LS+ moja na kolem chalupy od 9/2016 LPG
Ex Captiva zlatá metla 2.0 klepočmoud rachotila šla pryč
Ex Leganza 2.0 CDX LPG
huh. A to je normalni? To by sbad nemelo. Jinak topeni mam stahnute na minimum a dokonce i zaplou klimatizaci a stejne je to rozpalene.
ps. Kdyby nahodou mel nekdo fotky toho, jak to vypada za timto plastovym panelem, tak prosim urcite poslete. Rad bych se na to podival co vlastne izolovat...
ps. Kdyby nahodou mel nekdo fotky toho, jak to vypada za timto plastovym panelem, tak prosim urcite poslete. Rad bych se na to podival co vlastne izolovat...
+ navigace
+ navigace
Zajed do servisu, v rámci záruky by to měli spravit.....měl jsem to samé
To už tu řešili tak dva roky zpět a nevyřešili. Vyměňuje se tam nějakej plast. Daff to řešil, bohužel už tu není
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Kde bych nasel to tema kde to resil Daff? Zkousel jsem hledat podle jmena autora, ale nic mne to nenaslo. CO se tyce servisu, ten je celkem daleko a tak tam nechci uhat k vuli nejakym drobotinam.
+ navigace
+ navigace
Tady ho máš: ( a na straně 17 máš řešení.)
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... &start=195
https://www.chevroletclub.cz/viewtopic. ... &start=195
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Diky za odkaz, ted uz alespon vim v cem je problem. Ja teda tam kryt plastovy mam, ale jestli je to kovove potrubi uplne bez izolace, jak jsem to videl na nektere z fotek, tak to v budoucnu vyresim asi nejakou teploizolacni vatou koupenou nekde ve stavebninach. To by melo pomoc si myslim.
+ navigace
+ navigace
Taky jsem to teplo zaregistroval, ale jen v zimě – prostě na nohy mi bylo docela dost teplo. Je to umocněné i tím, že v zimě mám taky zimní boty, i v autěNeoChevy píše:Diky za odkaz, ted uz alespon vim v cem je problem. Ja teda tam kryt plastovy mam, ale jestli je to kovove potrubi uplne bez izolace, jak jsem to videl na nektere z fotek, tak to v budoucnu vyresim asi nejakou teploizolacni vatou koupenou nekde ve stavebninach. To by melo pomoc si myslim.
To zaizolování trubek vypadá že by to mohlo úplně vyřešit, jen si říkám aby ta izolace třeba nechytla, jestli to je hodně horké... Máte někdo tip, co by se tam dalo navlíct co je 100% nehořlavé?
Cruze SW 1.8 LTZ, najeto 70000 km
Azbest
skus nejaku takuto izolaciu to by mohlo pomoct. Osobne skusenosti ale nemam.
http://www.nanotechnologie.sk/produkt/6 ... olacia.php
skus nejaku takuto izolaciu to by mohlo pomoct. Osobne skusenosti ale nemam.
http://www.nanotechnologie.sk/produkt/6 ... olacia.php
Já jsem sundal ten kryt, nařezal si mirelon a odizoloval obě trubky a částečně i bok topení, nahodil kryt zpět a je to...
Mitsubishi Lancer Sportsedan 1,6 MIVEC
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ex. Cruze, Kalos, Nexia
--------------------------------------
Ten mirelon vypada dobre, co jsem cetl, je urcen pro teploty do 90°C a kratkodobe zvlada 95°C. Pak by mohlo dochazet patrne k jeho taveni a mohl by se linou z toho neprijemny zapach. Ma nekdo jeste typ na nejaky podobny kvalitni ci kvalitnejsi material?
Co je velmi neprijemne, tak ze obe trubky jsou vzdaleny (cca 3-4 mm) od plastu ve kterem je patrne ventilator. Tak ze buhvi jak silnou izolaci tam asi nenacpeme.
Prumer trubky: 19mm
Teplota trubek: 93-97°C
Je to celkem par-adox, ale pokud by to chtel nekdo perfektne zaizolovat, tak spis nez oslovovat autorizovany servis, oslovte radsi nejakeho sikovneho instalatera
Co je velmi neprijemne, tak ze obe trubky jsou vzdaleny (cca 3-4 mm) od plastu ve kterem je patrne ventilator. Tak ze buhvi jak silnou izolaci tam asi nenacpeme.
Prumer trubky: 19mm
Teplota trubek: 93-97°C
Je to celkem par-adox, ale pokud by to chtel nekdo perfektne zaizolovat, tak spis nez oslovovat autorizovany servis, oslovte radsi nejakeho sikovneho instalatera
+ navigace
+ navigace