Pánové, já měl před ním Octavia II. - 2.0 FSI benzín se 110KW v Eleganci a tohle je "jen" 1.4L ale má 104KW.
Jsem spokojenej jak želva
Za 1. mám poloviční havarijní pojistku (tj. o cca 10tis Kč), za 2. mám 7 míst takže odvezu rodinu i s mou tchýní a dědou
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
za3. má 6-ti kvalt a hlavně nemusím jezdit na Natural 98 jak u Oktavky, páč jsem na cestách občas hledal benzínku jak magor, protože to na 95 jezdit nesmělo
Ten výkon je na tak malý objem fakt v POHODĚ. Když jsem přijel do Brna do Chevroletu tak jsem chtěl původně Cruze v kombíčku a ani jsem nevěděl,že nějaké Orlando existuje,ale jak jsem do něj sedl tak se mi fakt zalíbil protože je to "kus pohodlného auta". Prodejce mi nabídl projet tu 1,4 na Brněnském starem okruhu protože jsem mu jako dosavadní dvoulitrář vůbec nevěřil, ale fakt mě to přesvedčilo,že to jede pěkně. Navíc to sedí a nenaklání se ani na to jak je auto vysoké takže jsem opravdu spokojený
Benzín jsem musel vzít,protože travím většinu jízdy v kolonách a měl bych věčně zas..ny filtr pevných částic.
Jinak mam asi 1. model s novými displeji v Češtině a má i autostop,takže fakt spokojenost
Doufám jen, že nebude poruchový, protože i když jsem měl tu Oktavku od novoty,tak se mi tam permanentně něco kazilo.