vibruje mi volant při 120km/h
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
vibruje mi volant při 120km/h
Ahoj nexiáři! Chtěl bych zeptat, při rychlosti 120km/h mi začne dost vibrovat volant. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Díky.
- Reklama
espera to nerobia mne to nerobi ani pri 190Radmont píše:...pozriet brzdy
inac to nexie bezne robia pri 120
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
preco Normalne po dialnici MA-BA. Kamos frajeril s trojkovym golfom 1,8 tak som ho trosku vyskolil na dialnici s mojim "korejskym shitom" ako sa on vyjadril to som mal auto este v serii a na zimnych pneu.goror píše:to si isiel po letisku????
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
-
- Kontaktovat uživatele:
hej. Bolo to ako ist na malej lodke 190 po jazeregoror píše:tak to ti muselo pekne plavat