Dobrý den,
v servisu mi oznámili, že mi odešla řídící jednotka imobilizéru a posléze, že je vadná i řídící jednotka motoru. Cenu mi odhadli na cca 30.000,- Kč.
Nevíte o někom, kdo by tyto 2 díly prodal levněji (např. z bouračky) ? Mám Nubiru Wagon 2.0 CDX, rok výroby 1999.
Díky.
Petr Moravec
(petr.moravec@seznam.cz)
Řídící jednotka motoru
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Řídící jednotka motoru
Díky za tip.
Nevíš, jestli dávají i nějaký doklad pro případnou reklamaci ? Nebo je to z ruky do ruky a nikdy jsme se neviděli ?
Na netu jsem našel i odkaz na vrakoviště Ostředek, kde jsou zaměřeni na Daewoo (Chevrolet). Je to na dálnici D1, exit č. 34. ZNáš to tam ?
PM
Nevíš, jestli dávají i nějaký doklad pro případnou reklamaci ? Nebo je to z ruky do ruky a nikdy jsme se neviděli ?
Na netu jsem našel i odkaz na vrakoviště Ostředek, kde jsou zaměřeni na Daewoo (Chevrolet). Je to na dálnici D1, exit č. 34. ZNáš to tam ?
PM
-
Řídíci jednotka motoru
Takže jsem zase o něco chtřejší.
Řídící jednotka motoru má svoje označení ve tvaru "písmenočíslo". Při poptávání je nezbytně nutné znát toto označení. Např. moje Nubira má jednotku C4, jsou ale i C2, C3 a model 99 s většími světly měl např. označení J6.
Tvrdili mi, že je to stejná řídící jednotka jako má Opel ?! Nepátral jsem po tom, jaký typ, u nich by to stejně levněji nepořídil.
Petr
Řídící jednotka motoru má svoje označení ve tvaru "písmenočíslo". Při poptávání je nezbytně nutné znát toto označení. Např. moje Nubira má jednotku C4, jsou ale i C2, C3 a model 99 s většími světly měl např. označení J6.
Tvrdili mi, že je to stejná řídící jednotka jako má Opel ?! Nepátral jsem po tom, jaký typ, u nich by to stejně levněji nepořídil.
Petr
Známe ostředek a jsme spokojení.Maj tam toho spoustu a za dobrý ceny.Sluštice nemam moc rad jsou to většinou podvodníci a zloději.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil