To je ovšem hóódně nemilé...verusamira píše: Je mi to lito,ale je to opravdu tak,ja mam karku taky na leasing a ve smlouve je to napsany.Ze vozidlo je vlastnictvim leasingovky tudis pojistovna proplati penize jim a tobe se pozastavi splatky do doby, nez se auto najde.
A PAK ZE SE NEKRADOU
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
- Reklama
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak to čumím, že někdo ukradl Nexii. S tím leasingem je to holt smůla, ale tohle není jediná nevýhoda leasingu... bohužel si to mnoho lidí neuvědomí, když kupuje cokoli na leasing.
Třeba se nejde... víš určitě, že jsi ji tam zaparkoval?
Třeba se nejde... víš určitě, že jsi ji tam zaparkoval?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
já žiju v tom že: mam auto v ceně ted třeba 300 tisíc. Zbejvá mi doplatit 135 tisíc. někdo mi ho ukradne. Pojištovna zaplatí leasingovce 300 tis - spoluúčast = 290 tisíc. Ta odečte mejch dlužnejch 135 a pošle mi 155 tisíc. Copak to tak neni ?
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Časová cena auta už není 300 K ale třeba jen 220 k a dostaneš 220-10-135 a ještě doplatíš nějakou spátku než to policie uzavře.Krtek píše:já žiju v tom že: mam auto v ceně ted třeba 300 tisíc. Zbejvá mi doplatit 135 tisíc. někdo mi ho ukradne. Pojištovna zaplatí leasingovce 300 tis - spoluúčast = 290 tisíc. Ta odečte mejch dlužnejch 135 a pošle mi 155 tisíc. Copak to tak neni ?
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Bohužel má Pajda v tomto úplnou pravdu. Když ti šluknou auto v prvním roce lízingu, tak na tom docela proděláš. Když v druhým tak nejspíš nic nedoplácíš, ale ani nic nedostaneš no a pak něco málo dostaneš, ale jen co lízigovce zbyde a ta většinou udělá takový vyúčtování, že se ti z toho hlava zatočíPajda píše:Časová cena auta už není 300 K ale třeba jen 220 k a dostaneš 220-10-135 a ještě doplatíš nějakou spátku než to policie uzavře.Krtek píše:já žiju v tom že: mam auto v ceně ted třeba 300 tisíc. Zbejvá mi doplatit 135 tisíc. někdo mi ho ukradne. Pojištovna zaplatí leasingovce 300 tis - spoluúčast = 290 tisíc. Ta odečte mejch dlužnejch 135 a pošle mi 155 tisíc. Copak to tak neni ?
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
jasn ale uvažuju takhle: cena novýho auta byla 450 tisíc, ted po roce a půl je těch 300 táců. Jí dlužim na leasingu a pojistce 135 tisíc. Když mi auto seberou, končí pojistka, což je 17 tisíc ročně tak by mi měli za rok a půl odečíst nějakejch 25 tisíc. Tudíž bych měl dostat vlastně 290-135 + 25 = 180 tisíc. Jasně že se čeká na najití auta nebo odložení případu, tj dalších 3x6500 ale o to se mi snižuje ta služná částka, takže bych pak nedlužil 135 ale jenom 115 500.
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
To jsem byl já a nějak mi to odhlásiloAnonymous píše:Já jsem měl stěstí, že když jsem měl Feldu na lízačku tak jsem ji doplatil a byla moje. Ale oni to počítají a s jejich ziskem (celým, za celé období) a tak pojistka na časovou cenu pokryje požadavky lízingovky a na tebe už skoro nic nezbyde.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
-
No my tady v Lipe mame jen jedno parkoviste kam odtahujou auta a to je hned za barakem a tam neni.ja uz platim ten leasing druhym rokem ze tri zbyva mi doplatit 19.splatek takze si myslim ze tak tri mesice budu splacet nez to policie uzavre pak pojistovna zaplati lesingovce vzniklou skodu ta pojistovna da ale leas.jen skutecnou hodnotu auta takze se odecte pojisteni a naviseni protoze kdyz nekdo v polovine splatkoveho kalendare sezene penize na doplaceni tak se mu ta castka taky skrati o to havarijni pojisteni (zahrnuje i proti kradezi)to znamena ze to pojisteni dela 30000kc na 3.roky takze po 1.5roku bych zaplatil o 15000kc min.To naviseni co ma leasingovka to asi pojistovnu zajimat nebude tak jen doufam ze to ta leasingovka zaplati s toho co jsem jim uz ja zaplatil a ze to nebudu muset doplacet ja u me to bylo 30000kc za ty tri roky
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
no jo, to byla ta nejfofrnější ? A pak se pochlubte na webu...
Auto nemam, nikdy jsem neměl, moje problémy jsem si vymyslel, fotkly jsou fotomontáž a vůbec, chodim pěšky
Auto nemam, nikdy jsem neměl, moje problémy jsem si vymyslel, fotkly jsou fotomontáž a vůbec, chodim pěšky
Jezdim:
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
ex
Manželky:
Bydlim - skoro Píbram