A PAK ZE SE NEKRADOU

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Myslite si ze je zrovna Nexie auto ktery se krade

Anketa končí za stř kvě 25, 2005 20:23

Ano
0
Žádná hlasování
Ne
15
65%
Na nahradni dily
8
35%

Celkem hlasů: 23

Peca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peca »

verusamira píše::cry: :cry: Je mi to lito,ale je to opravdu tak,ja mam karku taky na leasing a ve smlouve je to napsany.Ze vozidlo je vlastnictvim leasingovky tudis pojistovna proplati penize jim a tobe se pozastavi splatky do doby, nez se auto najde. :cry:
To je ovšem hóódně nemilé...
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby ;-)
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
Reklama

verusamira
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od verusamira »

To jsou ovsem podminky leasingu.I z tohoto duvodu jsme si pronajmuli garaz. :?
Ivan
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Tak to čumím, že někdo ukradl Nexii. S tím leasingem je to holt smůla, ale tohle není jediná nevýhoda leasingu... bohužel si to mnoho lidí neuvědomí, když kupuje cokoli na leasing.

Třeba se nejde... víš určitě, že jsi ji tam zaparkoval? :lol:

Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project

kaso

Příspěvek od kaso »

Ked to bolo nepojazdne tak ho odtiahli alebo nalozili na odtahovku.Museli ist na istotu.Urcite je uz rozobrate na ND. :( :(
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Nebo někdo čte tohle fórum a potřebuje motor zrovna na Calibru :(
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Radmont

Příspěvek od Radmont »

kamos mal auto na leasing, ukradli mu ho, samozrejme poistovna dala vsetky prachy leasingovke a kamarat este musel nejake peniaze doplatit. Vtedy povedal auto na leasing - nikdy viac.
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

já žiju v tom že: mam auto v ceně ted třeba 300 tisíc. Zbejvá mi doplatit 135 tisíc. někdo mi ho ukradne. Pojištovna zaplatí leasingovce 300 tis - spoluúčast = 290 tisíc. Ta odečte mejch dlužnejch 135 a pošle mi 155 tisíc. Copak to tak neni ? :shock:
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG

Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Krtek píše:já žiju v tom že: mam auto v ceně ted třeba 300 tisíc. Zbejvá mi doplatit 135 tisíc. někdo mi ho ukradne. Pojištovna zaplatí leasingovce 300 tis - spoluúčast = 290 tisíc. Ta odečte mejch dlužnejch 135 a pošle mi 155 tisíc. Copak to tak neni ? :shock:
Časová cena auta už není 300 K ale třeba jen 220 k a dostaneš 220-10-135 a ještě doplatíš nějakou spátku než to policie uzavře.
Na Nexii vzpomínám v dobrém :-) , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Richard

Příspěvek od Richard »

Pajda píše:
Krtek píše:já žiju v tom že: mam auto v ceně ted třeba 300 tisíc. Zbejvá mi doplatit 135 tisíc. někdo mi ho ukradne. Pojištovna zaplatí leasingovce 300 tis - spoluúčast = 290 tisíc. Ta odečte mejch dlužnejch 135 a pošle mi 155 tisíc. Copak to tak neni ? :shock:
Časová cena auta už není 300 K ale třeba jen 220 k a dostaneš 220-10-135 a ještě doplatíš nějakou spátku než to policie uzavře.
Bohužel má Pajda v tomto úplnou pravdu. Když ti šluknou auto v prvním roce lízingu, tak na tom docela proděláš. Když v druhým tak nejspíš nic nedoplácíš, ale ani nic nedostaneš :!: no a pak něco málo dostaneš, ale jen co lízigovce zbyde :!: :evil: :!: a ta většinou udělá takový vyúčtování, že se ti z toho hlava zatočí :evil: :!: :evil:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

jasn ale uvažuju takhle: cena novýho auta byla 450 tisíc, ted po roce a půl je těch 300 táců. Jí dlužim na leasingu a pojistce 135 tisíc. Když mi auto seberou, končí pojistka, což je 17 tisíc ročně tak by mi měli za rok a půl odečíst nějakejch 25 tisíc. Tudíž bych měl dostat vlastně 290-135 + 25 = 180 tisíc. Jasně že se čeká na najití auta nebo odložení případu, tj dalších 3x6500 ale o to se mi snižuje ta služná částka, takže bych pak nedlužil 135 ale jenom 115 500.
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Já jsem měl stěstí, že když jsem měl Feldu na lízačku tak jsem ji doplatil a byla moje. Ale oni to počítají a s jejich ziskem (celým, za celé období) a tak pojistka na časovou cenu pokryje požadavky lízingovky a na tebe už skoro nic nezbyde. :?: :!: :evil: :?:
Richard

Příspěvek od Richard »

Anonymous píše:Já jsem měl stěstí, že když jsem měl Feldu na lízačku tak jsem ji doplatil a byla moje. Ale oni to počítají a s jejich ziskem (celým, za celé období) a tak pojistka na časovou cenu pokryje požadavky lízingovky a na tebe už skoro nic nezbyde. :?: :!: :evil: :?:
To jsem byl já a nějak mi to odhlásilo :lol:
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
M.I.CH.A.L.

Příspěvek od M.I.CH.A.L. »

No my tady v Lipe mame jen jedno parkoviste kam odtahujou auta a to je hned za barakem a tam neni.ja uz platim ten leasing druhym rokem ze tri zbyva mi doplatit 19.splatek takze si myslim ze tak tri mesice budu splacet nez to policie uzavre pak pojistovna zaplati lesingovce vzniklou skodu ta pojistovna da ale leas.jen skutecnou hodnotu auta takze se odecte pojisteni a naviseni protoze kdyz nekdo v polovine splatkoveho kalendare sezene penize na doplaceni tak se mu ta castka taky skrati o to havarijni pojisteni (zahrnuje i proti kradezi)to znamena ze to pojisteni dela 30000kc na 3.roky takze po 1.5roku bych zaplatil o 15000kc min.To naviseni co ma leasingovka to asi pojistovnu zajimat nebude tak jen doufam ze to ta leasingovka zaplati s toho co jsem jim uz ja zaplatil a ze to nebudu muset doplacet ja u me to bylo 30000kc za ty tri roky
Franta P.

Příspěvek od Franta P. »

Já bych tyhle lidi postavil ke zdi a rovnou zastřelil.
člověk má to auto rád, piplá se stim, má z toho radost cpe do toho vatu a pak se jednou ráno probudí a auto nikde.
To je mi fakt líto, kdoví kde nejrychlejší nexie v čechách je.
Krtek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krtek »

no jo, to byla ta nejfofrnější ? A pak se pochlubte na webu...
Auto nemam, nikdy jsem neměl, moje problémy jsem si vymyslel, fotkly jsou fotomontáž a vůbec, chodim pěšky :lol:
Jezdim:
ex

Manželky:
Bydlim - skoro Píbram
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“