Lanosy na zraze v DS 23.4.2005
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Lanosy na zraze v DS 23.4.2005
tak, konecne som sa dostal k napisaniu tohoto prispevku...
v sobotu 23.4. som bol na zraze v DS (ale na kamosovom aute) neviem, ci tam bol niekto od nas z fora, takze pripajam par info:
bol to 1. zraz, ktory robil novy klub - cartridge, namiesto flywings, da sa povedat, ze uspokojivo, na to, ze to bol ich 1. zraz... chybicky sa nasli..
aut bolo vela (roznych ) ale najzaujimavejsie boli lanosy a nexia a jedno tico... to som nefotil
odkaz na fotky je tu:
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=af2 ... &al=445571
heslo je "mazesk"
zamazal som znacky, predsa len... keby nieco...
boli tam 3 lanosy, jeden je uz znami z BA autosalonu (strieborny DS), biely lanos som videl 1x v zivote (tiez DS), vedla neho tico s pridavnymi svetlometmi a treti, zeleny lanos bol z okolia BA...
tmavomodra nexia je z NR
co sa mi nepacilo na striebornom lanose, je tuzerske kridlo, ktore sa tam vobec ale vobec nehodi... dufam, ze mi date za pravdu.. ostatne schvalujem, ked bude mat predny a zadny naraznik, bude to k svetu (s majitelom som sa nerozpraval,ale mam na neho kontakt)
biely lanos mal urobeny hlavne ten zadok, co som prekvapeny... posudte sami (je iba 1 fotka)
zeleny lanos je clenom nasho fora (ma uplne super manzelku, ktora ho podporuje v tuningu, spolu vyberali kolesa, schvaluje mu kazdu jeho cinnost, vsetko co tam kupi, rozumie sa tuningu, zdravim ) auticko ma pekne porobene, pracuje sa na nom, je to vidno...
nexia beha po NR, takze to nemusim...
tak okomentujte, ohodnotte, co si myslite...
v sobotu 23.4. som bol na zraze v DS (ale na kamosovom aute) neviem, ci tam bol niekto od nas z fora, takze pripajam par info:
bol to 1. zraz, ktory robil novy klub - cartridge, namiesto flywings, da sa povedat, ze uspokojivo, na to, ze to bol ich 1. zraz... chybicky sa nasli..
aut bolo vela (roznych ) ale najzaujimavejsie boli lanosy a nexia a jedno tico... to som nefotil
odkaz na fotky je tu:
http://fotky.azet.sk/album.phtml?i9=af2 ... &al=445571
heslo je "mazesk"
zamazal som znacky, predsa len... keby nieco...
boli tam 3 lanosy, jeden je uz znami z BA autosalonu (strieborny DS), biely lanos som videl 1x v zivote (tiez DS), vedla neho tico s pridavnymi svetlometmi a treti, zeleny lanos bol z okolia BA...
tmavomodra nexia je z NR
co sa mi nepacilo na striebornom lanose, je tuzerske kridlo, ktore sa tam vobec ale vobec nehodi... dufam, ze mi date za pravdu.. ostatne schvalujem, ked bude mat predny a zadny naraznik, bude to k svetu (s majitelom som sa nerozpraval,ale mam na neho kontakt)
biely lanos mal urobeny hlavne ten zadok, co som prekvapeny... posudte sami (je iba 1 fotka)
zeleny lanos je clenom nasho fora (ma uplne super manzelku, ktora ho podporuje v tuningu, spolu vyberali kolesa, schvaluje mu kazdu jeho cinnost, vsetko co tam kupi, rozumie sa tuningu, zdravim ) auticko ma pekne porobene, pracuje sa na nom, je to vidno...
nexia beha po NR, takze to nemusim...
tak okomentujte, ohodnotte, co si myslite...
- Reklama
Mno, já bych řek, že ten stříbrnej Lanos je ukázkou toho jak se dá tuningem auto dodrbat Ten zadní spojler bych bral na nějaké formuli, která jezdí okruhy a má to na ní nějakej význam. Vzhledově je to jak pěst na oko a nemyslím si, že by tam k něčemu praktickýmu byl. Další věc je ta jeho černá kapota, to mi zase přijde jak kdyby to naboural a měl to natřený jen základovkou Ten Lanos by se mi líbil, pokud by byl tak jak má vypadat.........stříbrnej sedan a dost Na tom bílým Lanosu mě zaujaly ty hodně drobný příčky v kolech
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Blue Lanos
No, ten to ale pekne doj**al A povedz mu nech neopakuje s mojimi kolesami To kridlo zadne uuuplne "TUZING" sorry
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
Ááá potrefená husa se ozvala Já mám stejnou barvu a můžu říct, že poslední dvě umývání dopadly tak, že den na to začalo pršet a po projetí Brnem jsem mohl umejvat znovu Takže je ti odpuštěnoLanos2 píše:nemali sme vobec v plane ist do arealu autom, ale kedze sme nemali kde parkovat, tak nam nic ine ani neostalo.Slubujem, ze ked pojdeme na dalsi zraz, budeme mat auticko uz umyte a nalestene...Mareman píše:Jo a na tom zeleným se mi líbí, že je špinavej tak jako ten můj. Asi budou bratia
Že som sa vôbec ozvala, však ?Mareman píše:Ááá potrefená husa se ozvala Já mám stejnou barvu a můžu říct, že poslední dvě umývání dopadly tak, že den na to začalo pršet a po projetí Brnem jsem mohl umejvat znovu Takže je ti odpuštěnoLanos2 píše:nemali sme vobec v plane ist do arealu autom, ale kedze sme nemali kde parkovat, tak nam nic ine ani neostalo.Slubujem, ze ked pojdeme na dalsi zraz, budeme mat auticko uz umyte a nalestene...Mareman píše:Jo a na tom zeleným se mi líbí, že je špinavej tak jako ten můj. Asi budou bratia
Tak takLanos2 píše:Že som sa vôbec ozvala, však ?Mareman píše:Ááá potrefená husa se ozvala Já mám stejnou barvu a můžu říct, že poslední dvě umývání dopadly tak, že den na to začalo pršet a po projetí Brnem jsem mohl umejvat znovu Takže je ti odpuštěnoLanos2 píše: nemali sme vobec v plane ist do arealu autom, ale kedze sme nemali kde parkovat, tak nam nic ine ani neostalo.Slubujem, ze ked pojdeme na dalsi zraz, budeme mat auticko uz umyte a nalestene...
- Blue Lanos
To je Lanoska???Lanos2 píše:Že som sa vôbec ozvala, však ?
http://www.cardomain.com/id/27101976