A PAK ZE SE NEKRADOU
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
-
A PAK ZE SE NEKRADOU
Jo je to presne tak jak to pisu nekdo mi ukradl nexiji.
1.kdo by kradl nexiji???(na zakasku nekdo ji rozboril zustali mu papiry a chce jinou )
2.na nahradni dily(kdyby ten blbec vedel ze je to spoloviny kadet a calibra)
3.zmyzela v dobe kdyz byla jeste stale nepojizdna s parkoviste na kraji sidliste (neni tam moc videt)
Ted my zbejva se jen rozmyslet koupit novy na leasing nebo si konecne zacit sporit na byt zatim sem mel jeden navrh na koupy auta skoda 125.M,s favoritackym motorem a lehkejma T.upravama jo a je na plyn nojo ale skodovka s komfortu a rychlosti si zase zvykat na tu popelnicku to se mi moc nechce tak nevim
1.kdo by kradl nexiji???(na zakasku nekdo ji rozboril zustali mu papiry a chce jinou )
2.na nahradni dily(kdyby ten blbec vedel ze je to spoloviny kadet a calibra)
3.zmyzela v dobe kdyz byla jeste stale nepojizdna s parkoviste na kraji sidliste (neni tam moc videt)
Ted my zbejva se jen rozmyslet koupit novy na leasing nebo si konecne zacit sporit na byt zatim sem mel jeden navrh na koupy auta skoda 125.M,s favoritackym motorem a lehkejma T.upravama jo a je na plyn nojo ale skodovka s komfortu a rychlosti si zase zvykat na tu popelnicku to se mi moc nechce tak nevim
- Reklama
-
Tak to Ti chlape vubec nezavidim a slyšim poprvé o ukradený nexii
Nějaký peníze ale dostaneš od pojišťovny ne? Když si to měl na leasing tak to muselo bejt pojištěný nebo ne? Nevim jak to funguje ale já bych sebral prachy od pojišťovny a podle toho kolik bych dostal tak bych třeba ještě něco našetřil a pořidil si další káru.
Ale jestli chceš bydlet tak to se už musíš rozhodnout sám
Nějaký peníze ale dostaneš od pojišťovny ne? Když si to měl na leasing tak to muselo bejt pojištěný nebo ne? Nevim jak to funguje ale já bych sebral prachy od pojišťovny a podle toho kolik bych dostal tak bych třeba ještě něco našetřil a pořidil si další káru.
- Blue Lanos
ro je nemyle !!!
to vazne??
keby si to napisal 1.4. tak by som ti neuveril ako miloshovi ani keby si mi nechal papiere
to vazne??
keby si to napisal 1.4. tak by som ti neuveril ako miloshovi ani keby si mi nechal papiere
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
to uz se mi stalo 2x - za litr a pak po 2 letech krasnych 1200Franta píše:Nebo mě napadá, nějaký aktivní důchodce nahlásil na odtahovku a auto je jenom odtažený na nějaký centrální parkoviště.
Franta
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
no ked je auto na lizing, tak peniaze z poistky dostane lizingova spolocnostMarek píše:Tak to Ti chlape vubec nezavidim a slyšim poprvé o ukradený nexii
ale tiez mi napadlo ci to niekto len neodtiahol.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
mrk píše:no ked je auto na lizing, tak peniaze z poistky dostane lizingova spolocnostMarek píše:Tak to Ti chlape vubec nezavidim a slyšim poprvé o ukradený nexii
ale tiez mi napadlo ci to niekto len neodtiahol.
No tak to je pěkně na prd
problem je v tom ze auto na lizing patri lizingovke a ona sa takto chrani (vedia preco - kvoli podvodom), ale mozno sa ti z toho nejaka cast ujde, je to docela pravdepodobne, ale len cast.
Naposledy upravil(a) mrk dne pon dub 25, 2005 21:48, celkem upraveno 1 x.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
- verusamira
- Kontaktovat uživatele: