rezerva u orlanda
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Re: rezerva u orlanda
jj zvedak je soucasti rezervniho kitu a uklada se do te zadni prihradky pod vanou (tak se i povoluji srouby na rezervu)
- Reklama
-
Je možné zakoupit orig.samostatný hever u prodejce Chevrolet....
Koukam že jsi Mostečak konečně po dlouhé době někdo ze severu.chevychevy píše:Je možné zakoupit orig.samostatný hever u prodejce Chevrolet....
Chevrolet Orlando LT+bílá OLYMPIC
1,8 16V benzín 104kW 141k
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
1,8 16V benzín 104kW 141k
Daewoo Matiz 38Kw 52k ZLATEJ
www.chevroletorlando.webnode.cz
len ten zdvihak je dost slaby ked mas dvihnut predok auta sa zapotis lepsie je mat hydraulicky
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
Na druhej strane vláčiť so sebou hydraulický pre každý prípad je trochu nepraktické
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
ako prvu pomoc moze byt, ale na vymenu kolies pouzivam hydauliku
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
poté co jsem píchnul,naštěstí doma a né na dovolené jsem si konečně pořídil držák i s rezervou
a doufám,že ji nikdy nebudu muset použít:-)))
a doufám,že ji nikdy nebudu muset použít:-)))
caute
muze mi nekdo napsat co vsechno je v prislusnestvni u rezervni sady? zvedak, nejakou trubka a jeste neco jsem tam nasel, ale se me zda, ze tam neco chybi ...
diky
muze mi nekdo napsat co vsechno je v prislusnestvni u rezervni sady? zvedak, nejakou trubka a jeste neco jsem tam nasel, ale se me zda, ze tam neco chybi ...
diky
Možno ešte tých šesť skrutiek do plechu na montáž pätiek do kasne
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
no v tom vylisku bylo celkem hodne mista na neco , tak jsem si myslel, ze tam neco chybi
diky
tak tam mam teda vsechno - uz jsem se leknul
jinak nekdo tam mel jeste nejaky cerveny sroubovak se me zdalo, ale nevim kdo to mel
diky
tak tam mam teda vsechno - uz jsem se leknul
jinak nekdo tam mel jeste nejaky cerveny sroubovak se me zdalo, ale nevim kdo to mel
Hmmm, teraz si nespomínam, či som ten skrutkovač nemal v aute už pred tým... akurát som ho po kúpení sady mal kam kultúrne uložiť.
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
tak jsem nahodil rezervu.
No kua to kolo se tam teda spatne dava . A jeste blbeji se to pak zveda nahoru. Mate to necim promazany? Se me zda, ze po zime budou srouby sama rez a nepujde to pak sundat
Doufam snad, ze nebudu muset menit ve snehu/brecce/desti to bych pekne nadaval. Prehodit kolo je uz pak lehky.
Jo a k cemu je tam to maly lanko? Jsem si myslel, ze je to nejaky gumovy, ale neni. Takze to sotva drzi na aute a druhy konec a drzak kola. Jsem myslel, ze to je pro zachyceni kola samostatne
No kua to kolo se tam teda spatne dava . A jeste blbeji se to pak zveda nahoru. Mate to necim promazany? Se me zda, ze po zime budou srouby sama rez a nepujde to pak sundat
Doufam snad, ze nebudu muset menit ve snehu/brecce/desti to bych pekne nadaval. Prehodit kolo je uz pak lehky.
Jo a k cemu je tam to maly lanko? Jsem si myslel, ze je to nejaky gumovy, ale neni. Takze to sotva drzi na aute a druhy konec a drzak kola. Jsem myslel, ze to je pro zachyceni kola samostatne
Slúži iba ako poistka, aby pokiaľ povolíš tie háky celkom, ti nespadol držiak aj s kolesom až na zem.
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON
Nevíte, kolik v dnešní době stojí držák na rezervu? Origo i pokud se dělá i v ne origo? Díky.