Geometrie predni napravy
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Geometrie predni napravy
Musi se delat jen kdyz mam plechace nebo i s nasazenymi elektrony? Zitra totiz jedu na tuhle akci a rekli mi, at prijedu na plechach
No uz mam prezuto z ALU zpet, ale jen informacne, jde to udelat i kdybych mel nasazeny ALU?
No uz mam prezuto z ALU zpet, ale jen informacne, jde to udelat i kdybych mel nasazeny ALU?
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Netuším, možná se lépe chytá rovina (odklon kola)- plecháče mají přesně definované okraje-lemy a střed je vždy zapuštěný, že nečouhá z disku ven. To je tak vše co mě napadá.
Franta
Franta
NUBIRA-I 1.6 16V WAGON 98 + LACETTI 2.0 D 08 - LPG Katalogy dílů STAHUJTE ZDE [url=http://www.nubira.wz.cz]Návody + Foto[/url]
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Nech tam ty, na kterých jezdíš, Miloši, tohle je nějaký blábol!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
No me rekli ze mam vzit plechy, dnes tam jedu, tak udelam snad naky fotosIvan píše:Nech tam ty, na kterých jezdíš, Miloši, tohle je nějaký blábol!
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
nojo, u nas na severu musime mit porad neco extra
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
No muze byt za jizdy citit, ze to treba tahne ke strane, sjizdi se gumy a nevim jestli to muzu i klepat, ale i to je mozny, ja mam ted 2 goemetrii za sebou, nejdriv u kluku v Praze a pak jak jsem vymetl 40cm kanal, tak v znackovym srvisu mazda v Usti nad Orlici ale bylo to vsechno ok, vlastne ne ok, ale tak spickove, ze mechanik pribehl a ptal se kdo to kde delal, ze to sedi spickove
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se