Zamky!
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Zamky!
Všechny vás zdravím, mám problém a to velký!! Podařilo se mi ztratit jediný klíč od mého vozu! Včera jsem byl objednat sadu zámků a klíčů u autorizovaného servisu (Autoreparin) tady u nás v Liberci. Dnes sem si to byl vyzvednout,ale byl sem nemile překvapen!Balení obsahovalo dvě spínací skřínky,jeden zámek (od kufru) a dva klíče!Řekli mi,že to asi někdo vybrakoval a že jinou teď nemají! Chtěl sem vás tedy poprosit o radu či o kontakt na nějaký servis poblíž Liberce! Děkuji Jarda
- Reklama
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zamky!
No to jsi udelal blbost, sikovnej zamecnik ti udela klic podle zamku ( jak myslis ze se kradou auta) ja jsem takhle nechaval na pockani delat klic kamaradovi na CitroenaJarmil píše:Všechny vás zdravím, mám problém a to velký!! Podařilo se mi ztratit jediný klíč od mého vozu! Včera jsem byl objednat sadu zámků a klíčů u autorizovaného servisu (Autoreparin) tady u nás v Liberci. Dnes sem si to byl vyzvednout,ale byl sem nemile překvapen!Balení obsahovalo dvě spínací skřínky,jeden zámek (od kufru) a dva klíče!Řekli mi,že to asi někdo vybrakoval a že jinou teď nemají! Chtěl sem vás tedy poprosit o radu či o kontakt na nějaký servis poblíž Liberce! Děkuji Jarda
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Re: Zamky!
ty mas ale kontaktyBrainman píše:No to jsi udelal blbost, sikovnej zamecnik ti udela klic podle zamku ( jak myslis ze se kradou auta) ja jsem takhle nechaval na pockani delat klic kamaradovi na CitroenaJarmil píše:Všechny vás zdravím, mám problém a to velký!! Podařilo se mi ztratit jediný klíč od mého vozu! Včera jsem byl objednat sadu zámků a klíčů u autorizovaného servisu (Autoreparin) tady u nás v Liberci. Dnes sem si to byl vyzvednout,ale byl sem nemile překvapen!Balení obsahovalo dvě spínací skřínky,jeden zámek (od kufru) a dva klíče!Řekli mi,že to asi někdo vybrakoval a že jinou teď nemají! Chtěl sem vás tedy poprosit o radu či o kontakt na nějaký servis poblíž Liberce! Děkuji Jarda
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, tak v Liberci měli zámky v tom Daewoo Avia vedle Babylonu. Ale je to rok stará informace.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
Dá se nechat udělat klíč podle vložky a pokud by ses bál, že si ho ztratil a někdo by ho mohl najít, tak se dá nechat přestavět i vložka na nová klíč. Oboje je obvykle nejlevnější varianta.
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,