Výměna oleje
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Máš pravdu koukali jsme do předpisu a je tam přesně to co jsi psal.Ale po dohodě s daewoo vedením se tam všude měla dávat 5-40.Ale asi si to každý vysvětlil po svém.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
- Reklama
Měl jsem Pontiaca Le Mans (Racer) a byla tam 1,6 a měla hydraulické zdvihátka. Normálně jsem do něj lil běžný 15W 40 nějaký SF a běhá kámošovi dodnes. A když jsem se ho ptal asi po 2 letech a 20000 mílích jestli měnil olej, vyvali oči a řekl dyť tam ještě je no a jezdí dodnes, akorát se už neptám. Vím že asi teď Palikx nadskakuje ale ten chudák Pontiac dostane tak maximálně olej z Lidlu a jak ještě po skoro 200000 mílích lítáPetr Krtička píše:Žil jsem v tom, že když jsou hydraulická zdvihátka, měla by být v motoru minimálně polosyntetika. Tak nevím. Každopoádně mám syntetiku v Lanosu (8V) hned od první výměny.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Koukam Riso ze jsi prosel taky Daewoo od zacatku. Jak tady jeden kolega pise, ja podobne "na Racera vzpominam rad" jezdil jsem brachovou Nexii ale ten karburator a 1,5 byl sakra tahoun kam se na to hrabe ta srikacka. Jo a ten muj Racer je taky pod dohledem ma ho syn meho namestka a dneska uz muze mit tak 250k km
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
No vidíš a maš s tim problemy A asi by na hydroštely mela být aspon polosyn to je fakt.Petr Krtička píše:Žil jsem v tom, že když jsou hydraulická zdvihátka, měla by být v motoru minimálně polosyntetika. Tak nevím. Každopoádně mám syntetiku v Lanosu (8V) hned od první výměny.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51