42U - DEEP BLUISH , GREEN , sla od roku 1996-2000 na modelech LANOS,LEGANZA,NEXIA,NUBIRAMareman píše:Tak já mám teda esi si dobře pamatuju 42U
a abys nebyl skodnej, mas tam na 1 litr metalizi 406,1 gramu perleti
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Já můžu napsat jen to, ze u nas stojí perletovka 2700kč/l cena je vč.DPH, docela ranec--PPGMareman píše:A kolik tédle stojí jedno deci, hombré?Akri píše:42U - DEEP BLUISH , GREEN , sla od roku 1996-2000 na modelech LANOS,LEGANZA,NEXIA,NUBIRAMareman píše:Tak já mám teda esi si dobře pamatuju 42U
a abys nebyl skodnej, mas tam na 1 litr metalizi 406,1 gramu perleti
No nevím proc chces cernou, ale budiz, cerna je hezka jen cerstve nalakovana, pote je na ni videt i to sebemensi smitecko, nebo proste cokoliv, neuveritekne narocna brava na udrzbu, kdo ji nemel, nikdy neuveri, jednou to umejes a jsou na tom videt stopy po myti, pokazde to musis totalne vysusit jelenici, jinak je tam znat i to myti...nevim jakou černou si predstavujes, ale prava cerna je jen jedna a to zakladni cernocernakaso píše:Chcem ciernu najcernejsiu.Co doporucujes.
Akri lže .......a kdo lže ten okrádá lidi ........a kdo okrádá lidi, tak musí bejt leda lakýrník, kerej by z nás chtěl vymáčknout 3 litry za litr A pak ti ještě na černý auto namíchá svinibrodskou zeleň a řekne ti, že to sedí podle kóduRado píše:eMKa ty mas matiza?......Akri pisal ze tato farba sa pouzivala iba na matizocha kolko preleti mam ja v 46U??
tak ja se mrknuMareman píše:Já ho mám když otevřu kufr, tak na té přední hraně. A je to kód vpravo nahořelatti píše:Jakej kod a na jakym stitikuAkri píše:Jak tam koukam, tak si z toho delate prdel, abych vam mohl neco napsat, musite mi sem napsat ten Vas kod, co mate na stitku
Posledne 3 auta ktore som mal som daval striekat na cierno.Pri objednavani mal lakyrnik vo vzorkovniku asi 4 odtiene ciernej.Akri píše:No nevím proc chces cernou, ale budiz, cerna je hezka jen cerstve nalakovana, pote je na ni videt i to sebemensi smitecko, nebo proste cokoliv, neuveritekne narocna brava na udrzbu, kdo ji nemel, nikdy neuveri, jednou to umejes a jsou na tom videt stopy po myti, pokazde to musis totalne vysusit jelenici, jinak je tam znat i to myti...nevim jakou černou si predstavujes, ale prava cerna je jen jedna a to zakladni cernocernakaso píše:Chcem ciernu najcernejsiu.Co doporucujes.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |