R.v.2000 je ti málo?milosh píše:Pepe ja myslel ze mas novy mondeo
proti Nexii 95?
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
R.v.2000 je ti málo?milosh píše:Pepe ja myslel ze mas novy mondeo
Ty stary diesely stojej za ho*no a to jak turba tak atmosfericky, to ti rekne kazdej kdo rozumi Fordum a ty novy zase treba po Praze nejezdej jiny nez TDciS.v.o.b.i.k píše:Copak,oni nedělají nafťáka???milosh píše:sorry za OT, ale ty kulaty se delaly az do 2000? Me se mondeo libi. hlavne combi, jen by mi asi vadila spotreba :-/
No, mám Transita r.v.2000, 2,5TD a na ten motor nedám dopustit, teď má 110000, no problem....Brainman píše:Ty stary diesely stojej za ho*no a to jak turba tak atmosfericky, to ti rekne kazdej kdo rozumi Fordum a ty novy zase treba po Praze nejezdej jiny nez TDciS.v.o.b.i.k píše:Copak,oni nedělají nafťáka???milosh píše:sorry za OT, ale ty kulaty se delaly az do 2000? Me se mondeo libi. hlavne combi, jen by mi asi vadila spotreba :-/
Ten se do mondeii nemontovalJarda69 píše:No, mám Transita r.v.2000, 2,5TD a na ten motor nedám dopustit, teď má 110000, no problem....Brainman píše:Ty stary diesely stojej za ho*no a to jak turba tak atmosfericky, to ti rekne kazdej kdo rozumi Fordum a ty novy zase treba po Praze nejezdej jiny nez TDciS.v.o.b.i.k píše: Copak,oni nedělají nafťáka???
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |