Spotřeba
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: Spotřeba
Ale jen na kratky trate ne?
vcera zah. ves nove zamky cca 150 tam 150 spat priemer 5.5 a to na zimnych gumach A po dialnici 160 okresky 110 .
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
KE-BA a spat, severnou dialnicou, 150km/hod takmer stale a spotreba 5,9l/100km
Ta 150ka sa mi zda pohodova rychlost, km rychle ubudaju a auto sa citi dost uvolnene, motor toci 2900 ot/min. Viac uz nie, lebo to si koleduje o pruser od zelenych...
Ta 150ka sa mi zda pohodova rychlost, km rychle ubudaju a auto sa citi dost uvolnene, motor toci 2900 ot/min. Viac uz nie, lebo to si koleduje o pruser od zelenych...
Cruze 2.0 92kW, Dezent RE, origo vzadu slnecne clony
A jakou mas prumernou rychlost podle PP
-
- Kontaktovat uživatele:
no, ja nahodil letni 17ky a spotreba je o 0.5litru nahore takze 6.9. to jezdim vetsinou dalky na pohodu tempomat 100, 120 dalnice.
Chevy Cruze SW 2.0 Vcdi LTZ Carbon Flash
Tak prislo teplicko a spotreba zase pada:) jezdim za krasnych 7 s mojí nohou a dennim cestovanim po Praze...velmi hezke:)
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
Po zimě na letních pneu 7.4. Takže pohoda
Chevrolet Cruze 1.8LTZ WTCC RedVelvet + Navi + Kožené čalounění v cihlové barvě, K&N filtr
..este doladit avatara k tomu teplickuKares píše:Tak prislo teplicko a spotreba zase pada:) jezdim za krasnych 7 s mojí nohou a dennim cestovanim po Praze...velmi hezke:)
2011 Cruze HB 1,8 LTZ Silver Metalic + LPG Technology Gas/V-Lube
tak zatím to mám na 7,5.....ujde to na to popojíždění a courání
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Dneska jsem se projel z Rakovníka do Kladna a zpět za krásných 6,2 l/100 km
Chevrolet Cruze 1,8 LS+
- criistiiano
Uz som dávno tu nepísal svoju spotrebu takže:
Na zimných som jazdil v priemere 7,2 ani viac ani menej
Po prezutí a vynulovaní spotreby asi pred 2-3 týždňami spotreba klesla na neuveriteľných 6,4 čo som ani ja nečakal (už mi ukazovalo aj 6,3 ale to bol zázrak), čakám, že to bude kolísať medzi 6,4 - 6,5. Najzdených 5500 km, v meste a na dialnici vôbec nejazdím keďže som z JV Slovenska takže iba obec a mimo obec jazdím (do práce a nazad). Tankujem v Maďarsku, Lukoil (1L/cca 1,35eur).
Na zimných som jazdil v priemere 7,2 ani viac ani menej
Po prezutí a vynulovaní spotreby asi pred 2-3 týždňami spotreba klesla na neuveriteľných 6,4 čo som ani ja nečakal (už mi ukazovalo aj 6,3 ale to bol zázrak), čakám, že to bude kolísať medzi 6,4 - 6,5. Najzdených 5500 km, v meste a na dialnici vôbec nejazdím keďže som z JV Slovenska takže iba obec a mimo obec jazdím (do práce a nazad). Tankujem v Maďarsku, Lukoil (1L/cca 1,35eur).
1,6 LT+, white sedan
Díky sadě na E85 jsem si začal více všímat spotřeby. Po jejím vyjmutí počítám spotřebu na benzín a zjistil jsem, že i když mi palubní počítač ukazuje 8,4l skutečná spotřeba mi při posledním měření vylezla na neskutečných 9,4l!!!!!!! Je to brutus. Při druhé servisce jsem na to upozornil a něco mi prý po zhlédnutí diagnostiky vyresetovali, tak to mám změřit znova. Pokud to bude pořád hodně, říkal mi pán z Chevroletu, že uděláme kombinovanou jízdou test spotřeby a budeme to reklamovat!!!!!! Jsem zvědavej, co se dozvím.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier