]Rebro[ píše:Akri, tak ty si tu nahanas xsefty co?
Oni me nahaneji me
Ale jinak jsem byl pred tydnem taky docela v soku, kdyz jsem jel jednou objizdkou po kostkach, tak jsem jel pomalu, aby mi nezacla drncet palubovka, (uz mam odzkouseno, kostky ji davaji na prdel asi ze vseho nejvic) a koukam v zrcatku jede za mnou 405 peugeot, tak jsem se uhnul az uplne na kraj, on furt za mnou, tak si rikam asi magor, kdyz jsem se uhnul jak nejvic to slo a on se nalepil az na muj zadni naraznik. Pridal jsem teda, kostky nekostky, nesnasim na sobe takhle nalepeny auto
On pridal taky, to uz jsem ale videl, ze se chysta predjizdet a uhnul jsem se zase co to jen slo a to jsem jel necelejch 50, kdyz byl vedle me, koukam, ze se cpe na me, proti nejelo nic a on jak byl na me urovni normalne se radil do myho pruhu a ja uhnul az jsem cejtil, ze uz by se to utrhlo do prikopu, rikam si uz vic ne a ze dupnu na brzdu, at uz mi ten nartaznik vomete, ale do prikopu nejdu. Dupnul jsem na brzdu a muselo to bejt milimetrovy, pac na narazniku nic nebylo, tak jsem byl nakonec rad, ale musim rict, ze to byla takova krasna sobota a cestou domu mi ji zkazil takovej magor, vubec nevim a nechapu proc to udelal