schéma centrálu
Moderátor: Blue Lanos
schéma centrálu
nutně potřebuju schéma zapojení centrálního zamikání na Espero, mockrát dík. jp1@seznam.cz
- Reklama
Ja by som zase potreboval poradiť...
Už ako som tú moju káru kúpil, tak po asi 2 týždňoch mi prestal fungovať "centrál" na ĽZ dverách, potom som raz opravoval (čistil) ovladanie okien u šoféra a zase to (neviem prečo) chvíľu išlo, tak som sa potešil, že som opravil dve veci, ale po asi týždni to zase vypadlo...
No, fčul babo raď...
Už ako som tú moju káru kúpil, tak po asi 2 týždňoch mi prestal fungovať "centrál" na ĽZ dverách, potom som raz opravoval (čistil) ovladanie okien u šoféra a zase to (neviem prečo) chvíľu išlo, tak som sa potešil, že som opravil dve veci, ale po asi týždni to zase vypadlo...
No, fčul babo raď...
Re: re
Neviem ci to pomoze http://www.daewoo-faq.auto.ru/faq/03/view_45.html Mozno si tu stranku uz videl.jp1 píše:já jsem ho vymontoval z Esúera a chci si ho dát do svého auta, ale nějak se mi nedaří zappjit, nějak to nefunguje, tak nevím co s tím.....
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Náhodou nevieš ktorý to je (farba, atď...)??? To by bodlo, by som ho nahradil... Robil som vo firme kde sa vyrábajú autokáble, takže by som to aj zvládol...
Zatiaľ vďaka
Zatiaľ vďaka
petrm píše:Pro Rostu často se stává že se zlomí kabel mezi průchodem ze sloupku do dveří a pak to přestane fungovat a právě že někdy to zafunguje to když se ty kabely zase dotknou
No to jsme nikdy neřešili prostě se koukni do dveří na ten pruchod do kastle a zkontroluj ty kable všecky.a jestli nic tak kouknu zitra do schema a snad něco najdu.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil