1900 za Kenwood s MP3? Tak to je sakra dobrá cena, já kupoval Panasonica s MP3 za 3450 korun a to bylo v podstatě to nejlevnější značkový co bylosmidra píše:no uz sem to dneska vyresil, vratil sem sony a koupil si za 1900 kenwood MP33 v tescu, nejaka sleva, pac to melo rozbitou krabici
jo a pozor, pokud byste nekdo nekdy pouzival to zapojeni konektoru sony, co je nahore, tak sem zjistil, ze je OBRACENE!!! tj, je to pravdepodobne zapojeni kabelu, na radiu je napajeni na levy strane a pokud byste ho pripojili napravo, znicite radio!
pripojeni radia sony (konektor+funkce anteny), prosim o radu
Moderátor: Blue Lanos
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive
- Reklama
no ja sem taky koukal, akorat sem blbec a napsal sem kenwood... je to blaupunkt, asi sem mel nejakej mozkovej zkrat celej model je Blaupunkt Phoenix MP33, a byl to asi posledni kus, co se jim tam valel, tak ho brutalne zlevnili... holt klikaMareman píše:1900 za Kenwood s MP3? Tak to je sakra dobrá cena, já kupoval Panasonica s MP3 za 3450 korun a to bylo v podstatě to nejlevněší značkový co bylo
Jen koukám, že neumí WMA Ale každopádně je to neuvěřitelná cena, páč pod 4500 jsem ho nikde neviděl Pokud teda s tou krabicí není rozbitý i rádiosmidra píše:no ja sem taky koukal, akorat sem blbec a napsal sem kenwood... je to blaupunkt, asi sem mel nejakej mozkovej zkrat celej model je Blaupunkt Phoenix MP33, a byl to asi posledni kus, co se jim tam valel, tak ho brutalne zlevnili... holt klikaMareman píše:1900 za Kenwood s MP3? Tak to je sakra dobrá cena, já kupoval Panasonica s MP3 za 3450 korun a to bylo v podstatě to nejlevněší značkový co bylo
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive