Spínač otváriania kufra - anketa
Moderátor: Blue Lanos
Re: Spínač otváriania kufra - anketa
Já do teď nevěděl, že nějaký spínač je , při nastartovaným motoru nejsem schopnej otevřít kufr . Ani by mě nenapadlo, že to nejde, protože máme 2 firemní fordy a neumí to ani jeden
chevy 2011 2,0 120kw
chevy 2011 2,0 120kw
- Reklama
Tak se smíchem na rtech , jsem se dozvěděl díky této anketě, že jakýsi spínač opravdu existuje, já ho teda nikdy nepoužil a přesto je nefunkční... Ale slíbili mi , že ho dají dopořádku v rámci záruky.
Mám CRUZE od 06.2011 - 2x zima a výsledok - 2x výmena spínača kufra. Teraz ma čaká 3-tia zima, ak sa spínač pokazí vrátim auto pre opakovanie tej istej závady.
já má dva a funkční jeden byl na autě a druhý mi přišel s chrom lištou. zalil jsem ho zevnitř silikonem tak by mohl vydržet.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Já měním každý rok už jsem měnil 3x nebo 4x. Jsem na tebe zvědavý, jak to auto budeš vracet, dej vědět.
Carthell Prg
Dobre jsem se pobavil tak pokud se ti podari dej vedetMAPI65 píše:Mám CRUZE od 06.2011 - 2x zima a výsledok - 2x výmena spínača kufra. Teraz ma čaká 3-tia zima, ak sa spínač pokazí vrátim auto pre opakovanie tej istej závady.
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
heh tiez mi to vycarilo usmev na tvari ... teoreticky by to malo ist no praktcky to isto nepojde a koli spinacu kufru urcite nie ... len je zalostne ze tam davaju stale ten isty ... uplna demencia a strasne zly pristup od chevi ... takto si dobre meno nerobia ... uz je tu spinac, slaby lak, odierajuca sa sedacka, odierajuci sa volant, deformujuca sa hadica k turbu ... a kade co ine ... su to iba detaily ktore sa lahko napravia, ale takto si dobru povest nikdy neziskaju ...
prejavuje sa tato zavada aj na orlande? predpokladam ze ten spinac budeme mat rovnaky ... ( pri hladani slovneho spojenia orlando spinac kufra mi to nic nenajde ) kufor potrebujem dost casto hlavne pri presune s detmi ked don potrebujem nalozit dvojkocik a psa ... si neviem predstavit ze budeme niekam ist a neotvorim kufor ... je dost nepohodlne vyberat autosedacky a ladovat popripade vyberat veci von z kufra ...
prejavuje sa tato zavada aj na orlande? predpokladam ze ten spinac budeme mat rovnaky ... ( pri hladani slovneho spojenia orlando spinac kufra mi to nic nenajde ) kufor potrebujem dost casto hlavne pri presune s detmi ked don potrebujem nalozit dvojkocik a psa ... si neviem predstavit ze budeme niekam ist a neotvorim kufor ... je dost nepohodlne vyberat autosedacky a ladovat popripade vyberat veci von z kufra ...
Kufr jde při nefunkčím tlačítku otevírat dálkově, nestalo se mi abych se do kufru nedostal.
Nejde otevírat ručně ale dálkou ano.
Blbý v tom případě je že Cruze nemá otevíraní kufru zevnitř auta.
Nejde otevírat ručně ale dálkou ano.
Blbý v tom případě je že Cruze nemá otevíraní kufru zevnitř auta.
Carthell Prg
Blbe na orlande je to ze nema dialkove otvaranie kufra a nema ani otvaranie z vnutra auta ide otvorit iba normal spinacom na dverach a preto sa pytam lebo v tom vidim problem do buducna holt nemaju to doriesene a jak pisem v predchadzajucom poste taketo detaily degraduju tuto znacku ... keby to ty debili aspon menili uz za nejaky nezavadny spinac kedze sa zjavne jedna a konstrukcnu chybu a zle zvolenu suciastku ktora sa skor ci neskor (v tomto pripade skor) poserie ...
Tak mám 2 roky Chevrolet Orlando a přesně 14 dní po 2 leté záruce mi odešel mikrospinac zadních dveří. V servisu mi řekli, že to odchází dost často dobrý, ne? Největší sranda pro mě je ta, že jsem k nim nejezdil na servisy a tak mi řekli, že prodloužená záruka je podmíněná jejich servisy a že zákonná 2 roky je pryč. Tak a teď přijde to, co možná čeká i vás, oprava 2950,- Darebáci Máte někdo podobnou zkušenost?
Chevrolet Orlando 1,8 LTZ, zakoupen v Renocar Brno
to: Solda
Je škoda vyhadzovať za takú ko....u ďalšie peniaze, keď sa to aj tak stále dokola kazí.
kúp to tu:
http://www.ebay.co.uk/itm/321120595772? ... 1438.l2649
alebo tu, na ali ich je v ponuke hafo:
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 13238.html
tie sú na Cruza
pohľadaj a nájdeš možno aj na Orlando
Je škoda vyhadzovať za takú ko....u ďalšie peniaze, keď sa to aj tak stále dokola kazí.
kúp to tu:
tie sú na Cruza
Velice efektní i efektivní je ten pohybovej senzor, co otvírá kufr pohybem nohy. V tomhle počasí mám od toho otvírání furt zasraný ruce ...
Chevrolet Orlando LT+ 1.8, 5MT, My13, bílá Summit, LPG
podle toho obrázku, co jsi mi poslal odkaz se to mění i se světli? Nebo pouze ten spínač? Mě totiž vyměnili pouze ten spínač, světla jsou stará... Tak nevím, jestli mě někdo nenapálil..Iacobus píše:to: Solda
kúp to tu:
tie sú na Cruza
Presne tak. Predáva sa to ako kompletný káblový zväzok spolu s osvetlením ŠPZ. Ale je možné že už sa nasrali aj oni a nechcú tam montovať stále dokola ten šmejd a nahradili to niečím iným, lepším.
Ale za cenu kompletu pak jsou to zlodějiIacobus píše:Presne tak. Predáva sa to ako kompletný káblový zväzok spolu s osvetlením ŠPZ. Ale je možné že už sa nasrali aj oni a nechcú tam montovať stále dokola ten šmejd a nahradili to niečím iným, lepším.