Ahoj, zrovna s kamarádem řešíme autofólie. Chtěl by si trochu upravit přes léto auto, teda pokud nějaké léto bude zatím to tak nevypadá Zajímal se hlavně o to, že když má teď černé auto a změnil by barvu pomocí fólie na bílou jestli by musel jít na magistrát a nechat udělat změnu barvy v techničáku. Pak přemýšlel zda by se do toho pustil sám nebo by to měl přenechat odborníkům. A nakonec ještě uvažoval o zatmavení oken, případně zadních světel. Tak mě napadlo zda tady někdo nemáte nějaké zkušenosti a rady
Chevrolet Lacetti 1,6 80KW, matná black fólie, 16" OZ :-)
pokud budeš mít folie 50%+ tak musíš nechat zapsat barvu takže pokud by ji změnil úplně tak ano musí ji nechat přepsat, s tou homologací nevím nějak po nich nekoukám zatmavení oken bych určitě nechal na firmu tam homologace být musí a zatmavení světel pokud se nebojí tak může
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
nejjednoduší je si předplatit na stránkách www.resenipokut.cz a nemusí se starat na běhání s úřady
Protože co si budeme říkat je to tam o nervy
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
Tak říká, že to ješte promylsí
Ještě si vzpoměl jestli nemáte někdo zkušenost s tímto typem žárovek: http://www.xenony-levne.cz/xenony-levne ... porucujeme vím, že to s fóliemi nemá nic společného, ale nechtěl jsem zakládat nové vlákno, když si zrovna na něco vzpomene.
Já osobně mám Osram CoolBlue Intense a ty jsou homologované, takže mu s tím moc neporadím. Neměli jste někdo takové žárovky, zatím říkal že svítí dost dobře
já mám taky Osram CoolBlue Intense a jsem naprosto spokojen takže měnit nebudu no možná jo chtěl bych BiXenonovou projektorovouu čočku takže HID sadu na přestavbu
no tak na HID musíš rozebrat světlo tak je to trochu pracnější no ale zase budeš v kufru mít náhradní světla tak závadu odstraníš na místě a třeba to bude dobrý
Tak zatím to chválí, uvidíme jak to dopadne jen měl trochu nervy z dopraváků jak to nemá homologaci, ale to jsem mu říkal že další kámoš taky jezdil s nehomologovanýma žárovkama a i při kontrole OK, jen to měnil před technickou