Zamky!

Diskusní forum Daewoo Nexia clubu.

Moderátoři: Blue Lanos, Admins

Odpovědět
Jarmil

Zamky!

Příspěvek od Jarmil »

Všechny vás zdravím, mám problém a to velký!! Podařilo se mi ztratit jediný klíč od mého vozu! Včera jsem byl objednat sadu zámků a klíčů u autorizovaného servisu (Autoreparin) tady u nás v Liberci. Dnes sem si to byl vyzvednout,ale byl sem nemile překvapen!Balení obsahovalo dvě spínací skřínky,jeden zámek (od kufru) a dva klíče!Řekli mi,že to asi někdo vybrakoval a že jinou teď nemají! Chtěl sem vás tedy poprosit o radu či o kontakt na nějaký servis poblíž Liberce! Děkuji Jarda
Reklama

Brainman
Kontaktovat uživatele:

Re: Zamky!

Příspěvek od Brainman »

Jarmil píše:Všechny vás zdravím, mám problém a to velký!! Podařilo se mi ztratit jediný klíč od mého vozu! Včera jsem byl objednat sadu zámků a klíčů u autorizovaného servisu (Autoreparin) tady u nás v Liberci. Dnes sem si to byl vyzvednout,ale byl sem nemile překvapen!Balení obsahovalo dvě spínací skřínky,jeden zámek (od kufru) a dva klíče!Řekli mi,že to asi někdo vybrakoval a že jinou teď nemají! Chtěl sem vás tedy poprosit o radu či o kontakt na nějaký servis poblíž Liberce! Děkuji Jarda
No to jsi udelal blbost, sikovnej zamecnik ti udela klic podle zamku ( jak myslis ze se kradou auta) ja jsem takhle nechaval na pockani delat klic kamaradovi na Citroena
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Obrázek Daewoo Matiz I CD LPG
goror

Re: Zamky!

Příspěvek od goror »

Brainman píše:
Jarmil píše:Všechny vás zdravím, mám problém a to velký!! Podařilo se mi ztratit jediný klíč od mého vozu! Včera jsem byl objednat sadu zámků a klíčů u autorizovaného servisu (Autoreparin) tady u nás v Liberci. Dnes sem si to byl vyzvednout,ale byl sem nemile překvapen!Balení obsahovalo dvě spínací skřínky,jeden zámek (od kufru) a dva klíče!Řekli mi,že to asi někdo vybrakoval a že jinou teď nemají! Chtěl sem vás tedy poprosit o radu či o kontakt na nějaký servis poblíž Liberce! Děkuji Jarda
No to jsi udelal blbost, sikovnej zamecnik ti udela klic podle zamku ( jak myslis ze se kradou auta) ja jsem takhle nechaval na pockani delat klic kamaradovi na Citroena
ty mas ale kontakty :lol:
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Habron

Příspěvek od Habron »

Jistě, klíč se dá v pohodě udělat podle zámku, můj milovaný a nejdražší bratr taky zmatkoval s kupováním nových zámků a pak mu ho v pohodě a v klidu udělali v zámečnictví podle doneseného zámku (v Brně na Husově ulici)
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Jasně vyndej jeden zámek ze dveří a podle toho ti udělají novej klíč ;)
S.v.o.b.i.k
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od S.v.o.b.i.k »

A to si stratil klíč a měl to zamčený???To by bylo nemilí...Já mam taky jeden a chci si nechat přidělat ještě jeden,ale stojí to 1000 a to je dost za podělanej klíč...Ale lapší si ho přidělat,než mít potom schánění po všech čertech...
petrm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrm »

Tak si nech udělat jen obyčejnej (předpokládám že za tu cenu je s imobilem ) bez čipu a až když ho stratíš tak si teprve nech udělat ten imobilizérovej podle tohodle i když 1000 se mi i tak zdá nějak hodně
Pepe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepe »

Pokud vím, tak v Liberci měli zámky v tom Daewoo Avia vedle Babylonu. Ale je to rok stará informace.
V aktivní službě:
Hyundai i30 - r.v.2012 1,4 LPG - český sen z Nošovic :)
Ford Mondeo 2.0 TDCi Titanium S - r.v.2010
Chevrolet Spark 0.8 STAR - r.v.2006 od 5.2012 v LPG - na prodej
Ford Mondeo 1.8 TCDi Turnier Trend - r.v.2000 - prodán
olin

klíč

Příspěvek od olin »

měl jsem jen jeden,tak jsem si nechal udělat náhradní,obyčejný bez čipu /-ten mám jen a je mimo klíč/ a stál asi 100Kč
Pajda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pajda »

Dá se nechat udělat klíč podle vložky a pokud by ses bál, že si ho ztratil a někdo by ho mohl najít, tak se dá nechat přestavět i vložka na nová klíč. Oboje je obvykle nejlevnější varianta.
Na Nexii vzpomínám v dobrém :-) , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
Odpovědět

Zpět na „NEXIA“