serviska cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: serviska cruze
Ne ne, ja mam takto... sak to uplne staci, auto ide jak hodinky... A co ta cena? Nema este nikto s dieslom za sebou tretiu garancku?
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Reklama
Ešte 20 000 sa dá ale 30 000 už je vela za 100000 bude plný motor karbonu a turbo pojde do teplých krajin lebo bude mat privod zakarbonovaný podla mna dat 200 eur raz za rok ma nezabije longlife najvačšia ko....cina na svete po dpf čo vymysleli
Biely cruze 2.0 VCDI LS+ 92kw-chip 110kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
VW Golf 1.9 Tdi pd higline 85kw
Dnes som bol na 3. garančke. Výmena oleja (olej vlastný 5l 30€), olejový filter, palivový filter + práca- cena 108€.
Tak mám po druhé garančce. Odhad ceny na přijímacím protokolu byl (vč. dezinfekce klimy a mytí) 6500,- Kč, což bylo zhruba o 1.000,- Kč víc než mi sdělila paní při objednávce. Výsledná částka ale nakonec byla oproti tomuto odhadu o 1200,- Kč nižší - teda kokrétně 5305,- Kč vč. DPH, takže spokojenost. Kdybyste někdo chtěli, můžu sem jednotlivé položky rozepsat. Celkově jsem se servisem v RENOCARU spokojen, tehnici mi připadali přívětiví, oproti BS Auto Brno mají lepší prostory pro čekající, wi-fi internet frčel jako blázen, v televizi běžel nějaký sportovní kanál a dostal jsem i pressolovec píše:Chystám se na 2. garanční prohlídku a zřejmě po dvou letech změním servis. Doposud jsem jezdil (cca 5 návštěv) do BS Auto Brno a se servisem jsem nikdy neměl problém. Teď jsem jim ovšem zasílal dotaz na běžnou cenu 2. servisky a paní z BS mi odepsala, že cena se pohybuje mezi 6.000 - 6.500,- v závislosti na stavu brzd (1.8 benzín, r.v. 2011). Cena se mi zdála (s ohledem na cenu 1. garančky (cca 3.000) a s ohledem na ceny 2. garančky, které tu uvádí ostatní) poněkud přemrštěná, tak jsem psal paní zpět, jestli mi můžou napsat co je v té ceně vše kalkulováno (abych nebyl za blbce pokud by byly kalkulovány i nadstandardní služby jako desinfekce klimy, mytí motoru apod.), ale z pdf zaslaného technikem vyplynulo, že se jedná pouze o běžnou kontrolu, výměnu oleje filtrů, doplnění brzdové kapaliny - takže pouze předepsané úkony. Cena kalkulovaná technikem stále 6500, bez nějaké snahy "udržet si zákazníka", tak mi to nedalo a napsal jsem do Renocaru, kde mi paní bleskově odepsala, že se cena pohybuje kolem 4700,- vč. DPH a dezinfekce klimatizace 673,- Kč. O tom, jestli se tato cena opravdu objeví na faktuře, se podělím příští týden. Nejsem z těch kteří by si na garančku vozili své filtry a oleje, i když vím, jak se na tom servisy pakují, ale fakt, že je mezi kalkulacemi téhož servisního zásahu u dvou autorizovaných servisů takový rozdíl, to už vytrhlo z letargie i mě. Nenechme se škubat...
- Scorpion.11
Dopadl jsi aji dobře Já na druhé servisce, protože jsem jim tam udělal vítr nedostal ani čistou vodu
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
To si bol kde? Mne v dvoch Chevrolet servisoch povedali ze garancka po 60t km bude okolo 350.-ruso65 píše:Dnes som bol na 3. garančke. Výmena oleja (olej vlastný 5l 30€), olejový filter, palivový filter + práca- cena 108€.
eury... A 5L oleja za 30€ ? To je tiez super cena, az sa mi zda nerealna...
Bol som MGM Topoľčany, ale bol som na 3. garančke po 45t km a mám 120kw motor. Možno je rozdiel v tom aj keď si nemyslím.
Olej som kupoval cez internet http://www.svetolejov.sk/index.php?rout ... uct_id=147
Tá cena za 3. garančku bola samozrejme bez oleja takže s olejom cca 138€. okrem uvedeného robili ešte kontrolu brzd, nastavenie svetiel, premazanie pántov dverí, kontrola podvozku, čapy a tlmiče mechanicky, kontrola palubného počítača na chyby, chladiacej zmesy , filtre peľový a vzduchový boli v poriadku len ich prefúkal vzduchom a nebola potrebná výmena. Bol som pri vozidle celú dobu tak som videl čo všetko robil mechanik.Ešte som objednaný v pondelok na geometriu prednej nápravy, mechanik si všimol že mám ľavé predné pneu v vonkajšej strany ojazdenejšie ako ostatné, takže sa mi to pozrú v čom je chyba či náprava alebo zlá pneu. To bolo asi všetko
Olej som kupoval cez internet http://www.svetolejov.sk/index.php?rout ... uct_id=147
Tá cena za 3. garančku bola samozrejme bez oleja takže s olejom cca 138€. okrem uvedeného robili ešte kontrolu brzd, nastavenie svetiel, premazanie pántov dverí, kontrola podvozku, čapy a tlmiče mechanicky, kontrola palubného počítača na chyby, chladiacej zmesy , filtre peľový a vzduchový boli v poriadku len ich prefúkal vzduchom a nebola potrebná výmena. Bol som pri vozidle celú dobu tak som videl čo všetko robil mechanik.Ešte som objednaný v pondelok na geometriu prednej nápravy, mechanik si všimol že mám ľavé predné pneu v vonkajšej strany ojazdenejšie ako ostatné, takže sa mi to pozrú v čom je chyba či náprava alebo zlá pneu. To bolo asi všetko
ja idem do servisu po 45tkm tak som zvedavy.
Inak Kjub ty asi chodis do Fancaru tam ti toho nablokuju ja som tam bol na 1 po 15tkm a cena 120E druhu som robil v PP a cena 75E a samozrejme olej vlastny cena 28E(origos gm).
Inak Kjub ty asi chodis do Fancaru tam ti toho nablokuju ja som tam bol na 1 po 15tkm a cena 120E druhu som robil v PP a cena 75E a samozrejme olej vlastny cena 28E(origos gm).
Chevrolet Cruze LT Navi 2.0 VCDi 120kw 2011
No jo, lepsie teraz idem k mojmu byvalemu mechanikovi co mi robil golfa, takze usetreny kesh odlozim pre babatko
Inak v Topolcanoch je teda asi lacnejsie...Tu ma Fancar kvazi monopol, takze supuju si ceny riadne. Ale musim povedat ze vzdy porobili vsetko ok. Ale teraz to budem mat tiez ok, mozno este lepsie a aj usetrim...
A po 60t km sa meni viac veci, napr. sviecky...
Prasklo mi aj celne sklo od kamienka, takze vymena cez havarijnu za spoluucast. Inak by stalo 350€ (original)... Geometriu mi tiez pozre, lebo taha mi stale doprava a checkne aj po buchotanie zemakov... Podla mna to mame aj s tych debilnych vytlkov...
Inak v Topolcanoch je teda asi lacnejsie...Tu ma Fancar kvazi monopol, takze supuju si ceny riadne. Ale musim povedat ze vzdy porobili vsetko ok. Ale teraz to budem mat tiez ok, mozno este lepsie a aj usetrim...
A po 60t km sa meni viac veci, napr. sviecky...
Prasklo mi aj celne sklo od kamienka, takze vymena cez havarijnu za spoluucast. Inak by stalo 350€ (original)... Geometriu mi tiez pozre, lebo taha mi stale doprava a checkne aj po buchotanie zemakov... Podla mna to mame aj s tych debilnych vytlkov...
Dnes první serviska v autobondu v Karlových Varech a cena 1800,-olej sem měl svůj za 6kil i s pošt.Takže paráda
Chevrolet cruze 1.6LT+ 91kw 2012 LPG
Jsem zvedavej jestli se dockam ze si nekdo vezme sebou i mechanika.
Súdiac podľa odborníkov čo tam sú, sa toho raz možno aj dočkáme
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Tak zase by byla blbost platit za olej jednou tolik,než ve skutečně stojí.Prachy jsou dneska až na prvním místě.
Chevrolet cruze 1.6LT+ 91kw 2012 LPG
Kdybych byl majitel servisu tak si bez oleje uctuju dvojnasobek ceny za pracu
Nebál by si sa, že by si pošiel hladom?
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
EAGLE SQUADRON