Káres CRUZE
Moderátor: Blue Lanos
Re: Káres CRUZE
Som rád a večer dám na tvoje pevné nervy.
Suuuuuuper!
Suuuuuuper!
CRUZE 120 kW BIELY LTZ 6 manuál+FÓLIE
- Reklama
Kares píše:Tak konečně je prý auto opravené:))))))))))))))čas slavit...jdu se dneska vožrat. Odpo budu mít více info, tak Vám povim jaký byl problém....asi tedy ta řídící jednotka.
Tak super, to fakt treba zapit! Ale az ked sa povozis!
Chevy Cruze Black´n´ Black 2.0 diesel power LTZ
- Scorpion.11
No radost bych též měl, ale i nedůvěru, že po několika Km mi to zas chcípne, takže ťuk, ťuk ať je to už za tebou a správně opravené
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak super kámo, doufám že tohle tě už nepotká a auto bude fungovat jak má.
Hele Karesy, žádny balíček pro mě ještě nedorazil ?
Hele Karesy, žádny balíček pro mě ještě nedorazil ?
Carthell Prg
Superrrrrrr. podek oval si jim? ja chci taky balicek
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Kares tak to je super zpráva
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Tak ať se to už neopakuje . Už jsem si na to dal 2 panáky slivovice . Pak napiš, jak to probíhalo.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
To ti to predaj s kytkou a plnou nadrzi ne?
za vzniknute problemy bi ti mali toho sparka nechat ... kolko dni to cele trvalo ? viac ako 30 ? kazdopadne by som to dal cele na inspekciu + by som to medializoval ...
Tak auto doma a už to nehodlám řešit:) jsem rád za to, že zas stojí pod oknem
Jinak jsem o víkendu využil krásného počasí a pustil se na ty chromové mlhovky......pánové nevím co na tom bylo jednoduchého, ale na straně u spolujezdce jsem strávil mládí:) Nemluvím o tom, že mam zrubané celé ruce
Dělal jsem to podle rady Franty a tímto mu "ne"děkuji fááááákt porod.
Jinak tam sedí a vypadá to daleko lépe....můj názor. Na fotce je vidět jen část šroubováků, které jsem zkoušel a stejně jsem si musel vyrobit svůj:))) No nic vše dopadlo dobře, tak spokojenost
Jinak jsem o víkendu využil krásného počasí a pustil se na ty chromové mlhovky......pánové nevím co na tom bylo jednoduchého, ale na straně u spolujezdce jsem strávil mládí:) Nemluvím o tom, že mam zrubané celé ruce
Dělal jsem to podle rady Franty a tímto mu "ne"děkuji fááááákt porod.
Jinak tam sedí a vypadá to daleko lépe....můj názor. Na fotce je vidět jen část šroubováků, které jsem zkoušel a stejně jsem si musel vyrobit svůj:))) No nic vše dopadlo dobře, tak spokojenost
Chevrolet CRUZE 2.0 Černá Carbon LT(Z) cihlová kůže
Carthell Prg
Carthell Prg
Můžu potvrdit vypadají fakt pěkně, jinak Karesy až mi je jednou koupiš taky, tak mi je taky namontuješ.
Máš už skušenost, jenom počkám až se ti zahojí ručičky
Carthell Prg
Tome mám tě rád, ale nasr..tomask píše:Můžu potvrdit vypadají fakt pěkně, jinak Karesy až mi je jednou koupiš taky, tak mi je taky namontuješ.
Carthell Prg
Carthell Prg
Již delší dobu jsem měl doma připraven window closer. Vybíral jsem podle vzhledu (i když není vůbec vidět )
.....investice 15 doláčů se vyplatila. Konečně jsem přišel na to jak se ovládá. Pokud by ho někdo chtěl také, tak píší návod...
odemknout-zamknout-odemknout 2-3 vteřiny a okna jedou dolů. Pak zamknout a jedou nahoru. (po určité době se zavřou samotně)
Při ponechání otevřeného okýnka a posléze zamknutí samo vyjede....Hlavní důvod mé koupě (věčně ho nechávám otevřené)
.....investice 15 doláčů se vyplatila. Konečně jsem přišel na to jak se ovládá. Pokud by ho někdo chtěl také, tak píší návod...
odemknout-zamknout-odemknout 2-3 vteřiny a okna jedou dolů. Pak zamknout a jedou nahoru. (po určité době se zavřou samotně)
Při ponechání otevřeného okýnka a posléze zamknutí samo vyjede....Hlavní důvod mé koupě (věčně ho nechávám otevřené)
Carthell Prg
Carthell Prg
Hlavně ten šroubovák nevyhazuj já se chystám ted na chalupě měnit žárovky v mlhovkách, tak doufám že to půjde OK.
Carthell Prg