VIP Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: VIP Cruze
To máš pravdu. Ty barvy měly ladit s lakem auta. Ale modrá s modrým vnitřkem , Franto je to jen to řezání, sekání, lámání,............................................ .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
- Reklama
Náhodou modrá s bílou se mi líbí....myslím, že ani modré nebo červené se WTCC nedělá.....tomu sluší jen ta bílá nebo černá a nebo když jsi šikovný jako VIP, tak si to předěláš, no. Dyť to nic néni jsi určitě taky tak šiškovnej že jo?Franta P. píše:Taky je jejich blbá ta kombinace barev. K WTCC máš jen modro-černé čalouňení nebo černo-cihlová kůže. Takže třeba kdybych chtěl Modrý auto jako mám, ve wtcc LTZ s kůží tak mám absolutně neslazený interiér. nebo červené LS wtcc a k tomu kombinace modrého čalouněného interiéru. Za těchto podmínek bych to wtcc ani nechtěl.
Přemýšlel jsem že bych to udělal jako ty, máme v Pelhřimově čalounictví a ty mi potahovali u Nexie výplně dveří z vínové kůže. že bych to nechal potáhnout jako ty ale kůží buď modrou jako je auto, nebo černou ale kdyby to v těch tapecech bylo na šroubky jako u Nexie tak ano ale takhle na to prdim.
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
VW Golf VII, 1,2TSI, 77kW, šedá
Opel Signum 2.2, 2004, benzín, stříbrný
Chevrolet Cruze HB, edice WTCC 1,6, 91kw
BMW 525d, r.2003
Sen: no toho je!! :-)
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bílá s modrou jejště jde. Ale Modrá s cihlovou neee v LTZ WTCC. Ale dělá se v Modré má ho tu Lukas12. Zatim to nechám plavat. Musím šetřit na to vyhřívání. Šikovný jsem jak v čem:-)
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Tak co Frantíku, taky jsi tak šikovnej jako já ?
To bylo jen takový rejpání. Ty jsi daleko větší expert než já, já jsem od dřeva ne od aut.
To bylo jen takový rejpání. Ty jsi daleko větší expert než já, já jsem od dřeva ne od aut.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
krutohustosuperúžasný bomba krasavec, to říkám, modrá je dobráFranta P. píše:Bílá s modrou jejště jde. Ale Modrá s cihlovou neee v LTZ WTCC. Ale dělá se v Modré má ho tu Lukas12. Zatim to nechám plavat. Musím šetřit na to vyhřívání. Šikovný jsem jak v čem:-)
Nyní: Citroen C4 Grand Picaso, 1,6 BlueHDI, 88kW, MAN6, vínová
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Bývalo:
BMW 525d, r.2003
Dnes jsem dodělal čalounění i vzadu. Až natáhnu potahy, tak vložím video !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Tak jsem dneska konečně udělal i něco pro Cruzíka. Vysál jsem celý auto a o víkendu přezuju kola. Taky jsem si přišrouboval spz natvrdo. Tome ty šrouby a krytky jsou super, ještě jednou za to děkuji. Jo a konečně budu nasazovat potahy. Hned jak to bude, tak se pochlubím .
Konečně jsou na autě zase pořádný kola. Na druhý fotce nově kryty mlhovek. To křídlo na kufr nakonec nechám nastříkat. Na denním světle je poznat, že je v černé lesklé barvě a ne v metalíze. A pak už jen ty potahy, akorát zase nějak nemám čas .
Prodám KN filtr. Rok používaný za poloviční cenu - 950,-. Popřípadě dovezu na Olšovec.
- Scorpion.11
Když jedeš na Olšovec tak ten prodej filtru dej i sem https://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=20928
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tak konečně slibované video, co vy na to?
http://www.youtube.com/watch?v=p5J9-sLm ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=p5J9-sLm ... e=youtu.be
- Scorpion.11
Jsem spokojený, nádhera až na to špinavý auto
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
noo je to paráda to se ti moc povedlo!! super
Aktuálně: Škoda Superb Combi II 2.0 TDI Šedá Platin
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(
Bylo: Cruze HB 2013 LTZ 1.8 16v Černá Carbon Flash :) :)
Bylo: Aveo Sedan 2007 1.2 8v Modrá Sport :( :(