defekt cesta I triedy
Moderátor: Blue Lanos
defekt cesta I triedy
Ahoj, po dnešnej rannej udalosti sa zvedavo pýtam či už niekto riešil stažnosť o úhradu sumy na slovensku spravu ciest, alebo v mojom prípade národná dialničná spoločnosť. Objednal som si už novú gumu, no kus mám lepty keď som videl že guma je už vyzutá Zdokumentoval som si to, chcel by som napísať, ale ak niekto má osobnú skúsenosť s takýmto riešením dajte na známosť
- Reklama
Re: defekt cesta I triedy
U nas bys mel na misto volat PCR
No jo, ale naši policajti by mi dali pokutu, že som vraj neprispôsobil rychlost stavu a povahe vozovky. Tak asi po 5 telefonátoch či mám zavolať políciu alebo nie som sa na to vykašlal a pofotil to. Navyše odhadovaná škoda nepresiahla 4000€, len dúfam že nedostala na hubu náprava a disk
No pokial nie je usek vyznaceny ze su tam dieri tak policajti nemaju dovod ti dat pokutu
Chevrolet Aveo LTZ 1,3D SDE 95 k
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
Renault Megane II 1,4 16 V (predané)
No, je tam len 70 ka, avšak išiel som cca 50 lebo na krajnici stál ďalší pán s defektom a oproti šlo auto tak sa to ťažko obchádza Len to je dôkaz ktorý sa ťažko dá dokázať, kedže som nemal kameru ale chvalabohu je to cesta I triedy a nie II. takže u NDS by som mohol uspieť viac... aspon si to myslím. Na SSC (správu ciest) mám recenzie 50:50, aj sa podarilo aj nie. V tom prípade že áno, tak bolo preplatených 90 % výdajov na opravu.
Aj nejakého svedka by to asi chcelo. Ak nemáš, ....tak aj nejakého svedka by to chcelo
No, bol tam pán predomnou, ktorý tiež prerazil pneumatiku, aj sme sa rozprávali ale posledná vec, ktorá mi naozaj napadla bola, že budem potrebovať jeho číslo. Ale, kedže ma odťahoval odťahovák, tak svedok nemôže byť nikto, kedže som bol sám Proste parada. Teraz ma trošku mrzí, že mi ešte neprišla tá kamera do auta