tomask píše:Tak dnes mi spínač kufru odešel už po 3 i přesto že jsem se snažil ho používat jenom výnimečně.
Auto mám 3 roky a spínač mi odešel už po 3-tí.
Tome a neodchází ten spínač protože je přetíženej Zkus se zeptat jestli by nepomohlo mezi spínač a cívku kufru dát relé.
Protože jestli to má Cruze napřímo, mikrospínač rovnou na cívku, tak se ani nedivím že vám odcházej.
Matsonic píše:By ho chtelo rozkuchat. Jestli nejsou napaleny kontakty. Pak by to relatko vyresilo asi na furt
Veď som ho vykuchal. (pozri link 5 príspevkov dozadu) Je tam zaliaty nejakou čiernou plastickou hmotou a na oko vyzerá panensky nepoškodený, vrátane trčiacich kontaktov. Alebo myslíš dostať sa úplne dovnútra? Skúsim ho pohľadať, niekde som ho tuším odložil.
Pánové , tak dnes i já se přidávám k ostatním, kterým odešel spínač otvírání zadního kufru . Rok a půl vydržel. Ještě že to jde otevřít ovladačem. Jo jo osud.
ChevyV.I.P.Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Spínač zadního kufru, jsem nevěděl, že máte na cruze ještě nějaký jiný kufr u avea zatím rok a půl funguje, uvidíme jestli taky neodejde.. bude to nejspíš ten stejný spínač. Taky tam mohli dát ještě manuální páčku odněkud z kabiny..
Budou mi měnit tlačítko kufru už po 3-tí, mám ho už 3 měsíce po záruce a tak budu kešovat ze svého.
Stojí to cca 1900 Kč+ práce
Super vyhlídka, každý rok měnit tlačítko za nové.
Tome pokuď by ti to za rok odešlo tak klasická záruka na tohle by měla být jako u každého spotřebního zboží 2 roky záruky (je to jen můj názor)
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU) Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite Carthell Prg
18lukin18 píše:Tome pokuď by ti to za rok odešlo tak klasická záruka na tohle by měla být jako u každého spotřebního zboží 2 roky záruky (je to jen můj názor)
Jedine v tom pripade, ze si ho budes menit sam.
Pokud by to byla oprava, tak by se na ni mohla vztahovat jen pulrocni zaruka