Kola
Moderátor: Blue Lanos
Kola
Ahoj, mám na všechny prosbu, dívala jsem se do velkého TP a chtěla bych si pořídit elektrony a pneumatiky vybráno mám ale pořád přemýslím jak by se to dalo udělat legálně abych mohla mít 15 a ne ty 14 co jsou v techničáku ( je tam 185/60 R14 - 5.5x14 a nebo 6x14) - ET bohužel nevím to tam napsané není.Neporadíte mi co stím??Díky Lucka
- Reklama
to ET mas vyrazene na diskoch staci len dobre popozerat,
s tymi 15 pal. by si nemala mat problem ,mozno len na stk ak to kontroluju ved potom tam daj naspat 14 pal.
s tymi 15 pal. by si nemala mat problem ,mozno len na stk ak to kontroluju ved potom tam daj naspat 14 pal.
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
- Blue Lanos
Ja ma ET38 a ide to A musi to tam byt uvedene. U vas za 10Kc kolok nie je problem prihlasit 15" disky ak mas doklad ze su na vozidlo testovane. TUV napriklad.
Tak a mame tu aj lanosacku uz
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
VITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ
tak ta najskor privitam medzi nami LANOSAKMI - vitaj prva LANOSACKA
no na mieste asi tausie (treba zacat troska posilovat - ale nie ako ja)
ale ako nahle sa hybes tak by to nemalo byt az take hrozne. ale osobne som to este neskusal
no na mieste asi tausie (treba zacat troska posilovat - ale nie ako ja)
ale ako nahle sa hybes tak by to nemalo byt az take hrozne. ale osobne som to este neskusal
Presne tak, jen bych si radsi predem overil, ze k tomu prodejce certfikat o schvaleni pro Lanose opravdu da.Blue Lanos píše:Ja ma ET38 a ide to A musi to tam byt uvedene. U vas za 10Kc kolok nie je problem prihlasit 15" disky ak mas doklad ze su na vozidlo testovane. TUV napriklad.
- Blue Lanos
No ja certif mam ale zatial mi je na sve veci Ale pevne dufam, ze EU a jej predpisy budu platit uz aj u nas konecne a potom ich uz snad zapisem.
V CZ by problem nemal byt petrm to zvaldol ako som uz spominal za 10Kc kolek co si mylsim, ze je super poplatok
No inak bez posilovace to bude celkom makacka... a na holku
V CZ by problem nemal byt petrm to zvaldol ako som uz spominal za 10Kc kolek co si mylsim, ze je super poplatok
No inak bez posilovace to bude celkom makacka... a na holku
No tak teď nevím jestli si je mám koupit a nebo raději jít do těch 14', abych si to neobjednala a pak nebyla zklamaná z toho, že to fyzicky nezvládnu.Když jsem to auto v roce 98 prodávalo se buď s posilovačem a nebo s klimatizací a já trouba jsem si vzala toho s klimatizací to jsem ale netušila, že mi to bude dělat problémy s elektronama tak co teď???
- Blue Lanos
urcite tam nemas posilovac? hmhm je to divne, ze by dali do auta AC a nedali posilovak... Ja ta nechcem presviedcat ze tam je len sa mi to zda divne a tusim som o takejto kombinacii este ani nepocul. A to som si myslel, ze uz som vsetky varianty videl
- Blue Lanos
Nuz k tomu toceniu za jazdy to nepoznas ale pri parkovani by som to nechcel tocit rucne.
15" vyzeraju suprovo
ale najlepsie by bolo si to skusit na nejakom podobnom aute. Ale zase nie na dieselaku kde vazi motor tonu
15" vyzeraju suprovo
ale najlepsie by bolo si to skusit na nejakom podobnom aute. Ale zase nie na dieselaku kde vazi motor tonu
Blu ve středu sem měl takový auto na heveru červenej 3D na 13" elektronech a bez serva a s klimou taky řikám vražedná kombinace docela nářez možná bych to na 15 bez serva taky nedával jelikož vždycky najíždím se svým anebo parkuju a pak se divím jak jde volant ostatním lehce . Jinak Lanos bez serva je docela těžkej na parkování při jízdě to moc nepoznáš
- Blue Lanos
a boli to "len" 13ky No Lucka bude muset zacit posilovat alebo domontovat power steering
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Ja ti pomuzu tocitLucka píše:No tak teď nevím jestli si je mám koupit a nebo raději jít do těch 14', abych si to neobjednala a pak nebyla zklamaná z toho, že to fyzicky nezvládnu.Když jsem to auto v roce 98 prodávalo se buď s posilovačem a nebo s klimatizací a já trouba jsem si vzala toho s klimatizací to jsem ale netušila, že mi to bude dělat problémy s elektronama tak co teď???
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
Proč já mám pocit, že kdybych já neměl sefvo, tak by mi Akri pomoc nenabídlAkri píše:Ja ti pomuzu tocitLucka píše:No tak teď nevím jestli si je mám koupit a nebo raději jít do těch 14', abych si to neobjednala a pak nebyla zklamaná z toho, že to fyzicky nezvládnu.Když jsem to auto v roce 98 prodávalo se buď s posilovačem a nebo s klimatizací a já trouba jsem si vzala toho s klimatizací to jsem ale netušila, že mi to bude dělat problémy s elektronama tak co teď???
Kia Carens 2013 - 1,6 GDi Exclusive