Tak to je jak v OrlanduFranta P. píše:Jen audio. HF nemám. nemám ani ovládání HF na volantu ani mikrofon u lampiček.
Můj nový Cruze
Moderátor: Blue Lanos
Re: Můj nový Cruze
- Reklama
Kolegové, možná vymýšlím blbosti. Ale rozhodl jsem si veškerou muziku asi 170 CD (jelikož mám kamaráda DJ) natahat do mp3.
A můj dotaz zní. Když z rádia CAR 300 dám panel tlačítek do mého CAR 400 jestli to bude fungovat? protože hudbu chci mít ve složkách a bez těch tlačítek procházení složkami co nemám to jde docela naprd. musim do menu USB a tam přepínat složky - při řízení trochu blbé.
a když to půjde, protože mám prospekt cruze a tam je fotka interiéru s velkym displayem a i s tlačítky složek, taky si myslim že máme zase ČR ojeb. tak kde panel sehnat? z nějakýho LSa. Na prd je že na vrakáči Cruze nejsou. Nový to nepotřebuji. to bych na vše musel vykrást banku.
A můj dotaz zní. Když z rádia CAR 300 dám panel tlačítek do mého CAR 400 jestli to bude fungovat? protože hudbu chci mít ve složkách a bez těch tlačítek procházení složkami co nemám to jde docela naprd. musim do menu USB a tam přepínat složky - při řízení trochu blbé.
a když to půjde, protože mám prospekt cruze a tam je fotka interiéru s velkym displayem a i s tlačítky složek, taky si myslim že máme zase ČR ojeb. tak kde panel sehnat? z nějakýho LSa. Na prd je že na vrakáči Cruze nejsou. Nový to nepotřebuji. to bych na vše musel vykrást banku.
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Fungovat to nebude, vše je sparované.
Nelze kombinovat displej, radio, tlačítka.
Nelze kombinovat displej, radio, tlačítka.
Carthell Prg
ještě k těm clonítkům.
tady sem našel orig gm díly.- a vim prd jestli w/illuminated nebo w/o iluminated, a asi barva je ten titan ne? kakaový to nemám
http://www.gm-partscenter.com/parts/201 ... &maxRow=10
tady sem našel orig gm díly.- a vim prd jestli w/illuminated nebo w/o iluminated, a asi barva je ten titan ne? kakaový to nemám
http://www.gm-partscenter.com/parts/201 ... &maxRow=10
tak clonítka s lampičkami jsem si dnes u Chevrolet Staiger osahal v SWčku pan Hudec už je taky vypátral
Jinak p. Hudec mi poslal rozpis vyhřívání sedaček:
1. Poduška vyhrievania operadla - 32 EUR s DPH kus, potrebujete 2 kusy
2. Poduška vyhrievania sedáku - 32 EUR s DPH kus, potrebujete 2 kusy
3. Modul - kontrolná jednotka vyhrievania sedadiel - 96 EUR s DPH kus, potrebujete 1 kus
4. Kabeláž - vodičove sedadlo - 38 EUR s DPH kus, potrebujete 1 kus
5. Kabeláž - spojujazdcovo sedadlo - 32 EUR s DPH kus, potrebujete 1 kus
6. Panel ovládania vyhrievania sedadiel - ten sa mení celý - 126 EUR s DPH kus, potrebujete 1 kus
Jinak p. Hudec mi poslal rozpis vyhřívání sedaček:
1. Poduška vyhrievania operadla - 32 EUR s DPH kus, potrebujete 2 kusy
2. Poduška vyhrievania sedáku - 32 EUR s DPH kus, potrebujete 2 kusy
3. Modul - kontrolná jednotka vyhrievania sedadiel - 96 EUR s DPH kus, potrebujete 1 kus
4. Kabeláž - vodičove sedadlo - 38 EUR s DPH kus, potrebujete 1 kus
5. Kabeláž - spojujazdcovo sedadlo - 32 EUR s DPH kus, potrebujete 1 kus
6. Panel ovládania vyhrievania sedadiel - ten sa mení celý - 126 EUR s DPH kus, potrebujete 1 kus
sem byl na vrakovišti a sehnal jsem tam věcičku z Vectry B co na Cruzovi SDN docela chybí, až je to trapné
Das ist Kufr poutko
420 eur ... Tak to je pěkná porce + ještě práce. Ufff
Tam bude nejhorší rozčalounit ty sedačky. zbytek bych zvládnul sám.
To kufrpoutko mi tam taky chybí. I v blbý Feldě jsem to měl.
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
no právě. to je od Chevroletu opravdu trapné.
Trapné to opravdu je, ale člověk si zvykne na vše. tak nějak automaticky to už chytám za tu oplastovanou část od zámku jde to na první pokus
Já u sedamu v tom madlu nevidím problém, podle mě je to zbytečné.
Kdyby tam bylo nějaké madlo nebo puotko stejně by se to zavíralo blbě a věčšina lidí by ho stejně nepoužila.
Já ho taky zavíram jako Ferry a je to pohodlnejší a čistý, než si vykloubit zápěstí
Kdyby tam bylo nějaké madlo nebo puotko stejně by se to zavíralo blbě a věčšina lidí by ho stejně nepoužila.
Já ho taky zavíram jako Ferry a je to pohodlnejší a čistý, než si vykloubit zápěstí
Carthell Prg
Budeš čubrnět. jak se to zavírá krásně
Jinak problém dnes jsem Kontaktoval Srbu a Dojáčka a ptal jsem se jich na kolik by vyšlo dodělání toho vyhřívání sedaček. jen jako !!!práce!!! bez materiálu.
Srba: Nelze že prej v ŘJ neni software na vyhřívání
Dojáček Lze za 13.500,- - Hovada
Tak si vyberte. proč by to nešlo bez softwaru? to jde přes ŘJ auta? Každej říká něco jiného. to je kšeft. Rozumí tady tomu někdo? Please help me!
Jinak problém dnes jsem Kontaktoval Srbu a Dojáčka a ptal jsem se jich na kolik by vyšlo dodělání toho vyhřívání sedaček. jen jako !!!práce!!! bez materiálu.
Srba: Nelze že prej v ŘJ neni software na vyhřívání
Dojáček Lze za 13.500,- - Hovada
Tak si vyberte. proč by to nešlo bez softwaru? to jde přes ŘJ auta? Každej říká něco jiného. to je kšeft. Rozumí tady tomu někdo? Please help me!